Antena 3 CNN Economic Auto Cu duba pe refugiul de tramvai. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului (VIDEO)

Cu duba pe refugiul de tramvai. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului (VIDEO)

Cu duba pe refugiul de tramvai. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului (VIDEO)
Sursa foto: duba accident
06 Mar 2009   •   19:33

Refugiul de tramvai nu te fereşte şi de maşini. Trei oameni au fost răniţi, după ce o dubă s-a urcat cu totul pe o staţie de tramvai. Totul după ce un şofer a ignorat semaforul într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii ale capitalei.

Înainte să traversezi, te uiţi în stânga, dar şi în dreapta, chiar dacă nu vine nicio maşină de pe contrasens. Când te urci pe refugiu, însă, nu ai ochi decât pentru tramvai. La câţiva metri de staţie, în intersecţie, o dubă încearcă să prindă verdele la semafor.

?Veneam de pe Delfinului şi Opelul s-a oprit pe linia de tramvai. A crezut că poate să treacă şi s-a băgat?, a declarat şoferul dubei.

?M-am trezit luat pe sus. Venea cu foarte mare viteză?, povesteşte şoferul maşinii marca Opel.

Duba a ricoşat într-un alt autoturism staţionat la semafor, apoi s-a urcat pe refugiul de tramvai. O parte dintre călători au apucat să sară din calea microbuzului. Două persoane, însă, nici n-au ştiut ce le-a lovit.

Un copil de doi ani a fost zdruncinat serios în ultima maşină lovită de dubă. Dacă victimele sunt în siguranţă, permisele şoferilor implicaţi nu prea sunt. Cineva sigur a trecut pe roşu. Poliţiştilor le rămâne să afle, însă, cine este acea persoană.



Observator

×
Subiecte în articol: duba
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close