Antena 3 CNN Economic Auto Un vâlcean a doborât 5 stâlpi de electricitate pe DN65 C după ce a tăiat un copac. Segmentul de drum este închis

Un vâlcean a doborât 5 stâlpi de electricitate pe DN65 C după ce a tăiat un copac. Segmentul de drum este închis

Un vâlcean a doborât 5 stâlpi de electricitate pe DN65 C după ce a tăiat un copac. Segmentul de drum este închis
Sursa foto: Foto: forestry.about.com
21 Feb 2012   •   15:10

Traficul rutier pe DN 65C, între localităţile Horezu şi Măldăreşti din judeţul Vâlcea, a fost închis, marţi, după ce un bărbat a tăiat un copac care, în cădere, a atins firele de electricitate, informează Mediafax. Incidentul a provocat prăbuşirea pe carosabil a cinci stâlpi de electricitate.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, circulaţia în zonă a fost deviată pe DJ 676, prin localitatea Ciupa.
   
"Alimentarea cu electricitate în zonă a fost oprită, iar circulaţia rutieră a fost închisă pe DN 65C Horezu - Măldăreşti şi deviată pe DJ 676. Poliţiştii sunt la faţa locului şi cercetează împrejurările în care a avut loc incidentul, primele date arătând că o persoană a tăiat un copac care în cădere a atins firele de electricitate, provocând şi căderea celor cinci stâlpi din reţea", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.
   
În urma incidentului nu s-au înregistrat victime sau maşini avariate. La faţa locului a ajuns o echipă de intervenţie a Electrica pentru a remedia situaţia.
   
Bărbatul a declarat că a crezut că plopul va cădea spre pădure, nu spre şosea, iar scopul tăierii copacului a fost acela de a face rost de lemne de foc.



×
Subiecte în articol: copac Valcea circulatie electrica lemn
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close