Antena 3 Economic Banci BCR nu va avea program de lucru cu publicul pe 1 şi 5 iunie

BCR nu va avea program de lucru cu publicul pe 1 şi 5 iunie

30 Mai 2017   •   10:56
BCR nu va avea program de lucru cu publicul pe 1 şi 5 iunie
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Banca Comercială Română (BCR) nu va avea program de lucru cu publicul în unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate, în zilele de joi, 1 iunie şi luni, 5 iunie, arată un comunicat al băncii remis, marţi, AGERPRES.

Excepţie fac unităţile BCR din centrele comerciale şi mall-uri care vor fi deschise, dar vor funcţiona după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare.

ATM-urile şi maşinile multifuncţionale, disponibile permanent.

BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

În această perioada, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăti la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, că de obicei, disponibil 24 de ore din 24. Clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare prin Internet Banking (Click 24 Banking BCR) accesibil de pe orice calculator şi tabletă, la telefon, apelând gratuit serviciul Phone banking (Alo 24 Banking BCR) la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227) din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 pentru apeluri internaţionale, serviciu disponibil non-stop, prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atât în zonele Easy 24 Banking sau la terţi.

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. Easy 24 Banking BCR este o zona amenajată în cadrul anumitor unităţi BCR, disponibilă 24 de ore din 24, 100% automatizată, dotată cu echipamente ce permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de banca universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţă leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,8 miliarde euro).

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: BCR

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close