Antena 3 CNN Economic Banci Mişcarea pe care a făcut-o MILIARDARUL George Soros care a generat PANICĂ pe piaţa din America: "Prevesteşte ceva rău"

Mişcarea pe care a făcut-o MILIARDARUL George Soros care a generat PANICĂ pe piaţa din America: "Prevesteşte ceva rău"

Mişcarea pe care a făcut-o MILIARDARUL George Soros care a generat PANICĂ pe piaţa din America: "Prevesteşte ceva rău"
de O.P.    |    23 Mai 2014   •   12:20

Oamenii puternici şi influenţi fac bani atunci când restul lumii pierde bani sau când criza economică loveşte cu putere. Aşa s-a întâmplat şi în cazul miliardarului american George Soros care a speculat toate schimbările "climatice" de pe bursă şi a acţionat exact la momentul oportun.

Vă reamintim faptul că în urmă cu aproape două decenii, în 1992, Soros a făcut 1 miliard de dolari "jonglând" cu lira sterlină. De atunci el "prevede" prăbuşirile pieţelor de valori. Cu doar câteva luni în urmă, miliardarul a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor după ce a câştigat un alt miliard de dolari, pariind împotriva S&P 500, scrie intellihub.com.

Ceilalţi investitori privesc cu atenţie mişcările magnatului, analizând cu atenţie unde îşi ţine acţiunile şi ce face cu ele. Astfel, în momentul în care Soros şi-a vândut acţiunile pe care le deţine la trei mari bănci americane: Bank of America, Citigroup şi JP Morgan, investitorii au intrat în panică.

"Ni se prevesteşte ceva rău" - asta dacă ar fi să analizăm toate succesele pe care le-a avut miliardarul pe baza informaţiilor din interior, sau pe baza cunoştinţelor sale economice.


×
Subiecte în articol: George Soros
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close