Antena 3 CNN Economic Biz News 3 milioane de euro ţin de cald celor mai "săraci" BUGETARI din România. Vezi cine e în top

3 milioane de euro ţin de cald celor mai "săraci" BUGETARI din România. Vezi cine e în top

3 milioane de euro ţin de cald celor mai "săraci" BUGETARI din România. Vezi cine e în top
Sursa foto: Foto: ziuaveche.ro
de O.P.    |    11 Ian 2012   •   06:01

Aproape trei milioane de euro au strâns în conturi bancare cei mai importanţi bugetari ai României. Jurnaliştii de la Econtext au căutat în conturile celor mai influenţi oameni plătiţi din banii statului.

Preşedintele CEC, Radu Gheţea are cu ce se lăuda. A economisit în conturi aproape un milion şi jumătate de euro. Şi preşedintelui Traian Băsescu i-a mers foarte bine. Şeful statului şi-a pus deoparte pentru zile negre peste 200.000 de euro.

Nici preşedintele Fiscului, bugetarul Sorin Blejnar nu se poate plânge. Are în bancă peste 160.000 de euro. Procurorul şef al DNA, Daniel Morar,  a economisit şi el ceva bani, are în cont în jur de 100.000 de euro.

Un alt bugetar cu salariu de lux, Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a strâns şi el aproape 90.000 de euro.

Chiar dacă este unul dintre cei mai prost plătiţi premieri din Europa, Emil Boc a reuşit să pună deoparte în jur de 80.000 de euro. Al doilea om în stat, Vasile Blaga stă şi el bine la capitolul bani în cont, are ceva mai mult ca Emil Boc.

N-a fost la fel de strângător primarul Capitalei, Sorin Oprescu. El nu are puşi deoparte nici măcar 1.000 de euro. Nici Procurorul General al României, Codruţa Kovesi nu a economisit. Are conturile goale.




×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close