Antena 3 CNN Economic Biz News Firma de parcări Dalli, controlată de Udrea şi Cocoş, în lichidare

Firma de parcări Dalli, controlată de Udrea şi Cocoş, în lichidare

Firma de parcări Dalli, controlată de Udrea şi Cocoş, în lichidare
19 Iul 2010   •   13:28

Ministrul Elena Udrea şi soţul ei, Dorin Cocoş, par că încep să simtă pe pielea lor criza financiară. Celebra firma de parcări din Bucureşti, Dalli, a intrat în procedură de lichidare. Conform informaţiilor prezentate de site-ul Financiarul, o altă firmă a familie a fost radiată, iar hotelurile înregistrează pierderi de 50% din cifra de afaceri.

Rezultatele financiare înregistrate anul trecut de firmele deţinute de Elena Udrea şi Dorin Cocoş arată că acestea merg din ce în ce mai prost. Vorbim de afacerile la vedere, administrate oficial de cei doi soţi, nu şi de cele mai puţin vizibile, contolate de soţii Cocoş prin interpuşi. Potrivit site-ului Financiarul.ro, firma Dalli, care gestiona până anul trecut cam toate parcările din Bucureşti, a intrat în procedură de lichidare. Este singura companie la care Elena Udrea figurează ca acţionar, cu 50% din capitalul social. În 2008, firma a obţinut un profit net de aproape 30.000 de lei, la o cifră de afaceri de 223.824 lei.

O altă firmă la care a renunţat Dorin Cocoş este "Medcomplex" Bucureşti, societate la care a deţinut 90% din capitalul social şi care în 2008 a înregistrat un profit net de aproape 100.000 de lei. În urma lichidării firmei, care se ocupa de asistenţă medicală generală, Dorin Cocoş a obţinut suma de 2,5 milioane RON.

De asemenea, cele trei hotelurile ale familiei înregistrează pierderi, suma fiind de 3,791 milioane de lei.

Dorin Cocoş mai figurează ca administrator la "Pieţe Grup" SA, dar această firmă se află în procedură de dizolvare încă din 2008, reuşind "performanţa" de a nu depune bilanţul la Registrul Comerţului timp de 5 ani, între 2004 şi 2008.

Singura firmă a familiei care merge în continuare pe profit este "Clamari Trading Impex", care în anul de criză 2009, a realizat rezultate apropiate de cele ale anului trecut.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: parcare Udrea cocos
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close