Antena 3 CNN Economic Companii Yahoo concediază miercuri 10% din angajaţi

Yahoo concediază miercuri 10% din angajaţi

Yahoo concediază miercuri 10% din angajaţi
10 Dec 2008   •   11:41

Surse apropiate conducerii Yahoo! susţin că miercuri, 1500 de angajaţi ai companiei, reprezentând circa 10% din personal, îşi vor pierde locurile de muncă, arată Reuters, citat de Mediafax. Concedierile vor afecta, în principal, salariaţii din resurse umane şi finanţe.
În octombrie, directorul financiar al companiei, Blake Jorgensen, a anunţat că Yahoo! este pregătită să reducă numărul de locuri de muncă şi alte costuri în 2009, dacă situaţia economică se deteriorează în continuare.
Yahoo! îşi va reduce personalul în ţări unde costurile pentru forţa de muncă sunt ridicate şi va derula campanii agresive de angajări pe pieţe cu aşteptări financiare mai reduse în rândul angajaţilor, precum Europa de Est, India şi Asia de Sud-Est, a anunţat, atunci, compania.
Directorul general al Yahoo!, Jerry Yang, a anunţat, în noiembrie, că va părăsi compania, din cauza criticilor severe din partea acţionarilor privind modelul său de conducere. Yang va fi schimbat imediat ce va fi numit un nou director general.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: yahoo concedieri angajati finante
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close