Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Descoperiți o modalitate ușoară de a găsi un meseriaș pe Daibau.ro, pentru persoanele care nu risipesc nici banii nici timpul

Descoperiți o modalitate ușoară de a găsi un meseriaș pe Daibau.ro, pentru persoanele care nu risipesc nici banii nici timpul

Fiecare dintre noi s-a întâlnit cel puțin o dată în viață cu renovarea unui apartament, construirea unei case sau o mică, dar urgentă reparație în casă.

Descoperiți o modalitate ușoară de a găsi un meseriaș pe Daibau.ro, pentru persoanele care nu risipesc nici banii nici timpul
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2021   •   12:00

Chiar dacă este vorba doar de adaptarea băii sau de ordonarea camerei copiilor, majoritatea oamenilor percep astfel de situații ca stresante și complicate, deși nu este neapărat cazul.

De asemenea, cu toții ne-am confruntat cu întrebări despre cum să găsim meseriași care să facă treaba bine, rapid și la un preț rezonabil. Ne-am informat de la prieteni, am căutat ore în șir pe Internet, ne-am îngrijorat dacă se poate avea încredere în acel executant... Este normal dacă vă puneți toate aceste întrebări și dacă nu știți răspunsurile. Dacă nu sunteți familiarizați cu profesia sau dacă nu sunteți angajat în unul dintre sectoarele construcțiilor, sunt atâtea detalii încât par a fi o sarcină imposibil de stăpânit.

Daibau.ro este un portal web cu o bază de date a executanților de construcții și a furnizorilor de servicii pentru toate tipurile de lucrări, al căror obiectiv principal este de a selecta și oferi utilizatorilor informații utile și contacte ale executanților într-un singur loc, astfel încât procesul de renovare sau construcție să fie cât mai simplu și fără probleme iar clienții să fie mulțumiți.

Renovarea locuințelor cu ajutorul portalului nostru este simplă, rapidă și fiabilă

De fapt, platforma Daibau.ro funcționează ca un consilier personal, cu ajutorul căruia, pe baza comparației reciproce a furnizorilor de servicii, puteți alege cel mai bun și cel mai potrivit meseriaș pentru o anumită lucrare, după propria apreciere. Sistemul se bazează pe principiul evaluării și comentariilor pe care utilizatorii le oferă cu privire la modul și calitatea muncii executantului - desigur - după finalizarea lucrărilor. Acest lucru permite stabilirea transparenței, onestității și, mai ales, a realizării calitative, deoarece executanții trebuie să depună eforturi maxime dacă doresc să fie evaluați bine pe portal. O notă proastă sau un comentariu negativ înseamnă publicitate proastă pentru ei - ceea ce cu siguranță nu își doresc.

Întrucât evaluarea executanților sau a furnizorilor de servicii se bazează pe experiența utilizatorilor numeroși ai portalului, există posibilitatea ca aceasta să fie o imagine realistă și obiectivă a calității, vitezei și costului real al lucrului. O astfel de evaluare și recomandare este mult mai precisă decât experiența individuală a unui prieten care poate te-a recomandat unui meseriaș pe care îl cunoaște. Un prieten nu are mai mulți executanți diferiți pentru aceași lucrare pentru a putea compara serviciile între ele și nici nu are experiențele altor persoane care angajează același executant și cu care este posibil să nu fie mulțumit de el. Mai mult, pe platformă pot fi văzute referințele la lucrările anterioare ale fiecărui executant.

Pe lângă faptul că vă permite să căutați cu ușurință și să luați legătura cu executanții, platforma ușurează gestionarea mai eficientă a finanțelor și a programelor de lucru. Într-un singur loc puteți găsi meseriași pentru practic orice lucru la care vă puteți gândi: pentru construcții, zugrăvire, instalații electrice, centrale termice, tâmplărie, aer condiționat și așa mai departe.

Utilizatorul portalului, Pavel a spus că „serviciile pe care le oferim sunt mai mult decât bune, deoarece facilitează foarte mult munca și economisesc timpul.” Indiferent de tipul lucrării, sistemul de cerere și ofertă de pe Daibau.ro este conceput astfel încât atunci când căutați contractori ideali pentru dvs., sunt luate întotdeauna în considerare toate dorințele și cerințele dvs., cum ar fi prețul, cantitatea de muncă, termenele limită, locația... Scopul nostru principal este să oferim o experiență complet diferită în construirea și renovarea unei case de la ceea ce sunteți obișnuiți și cu ce este considerat comun. Ne-am imaginat o experiență marcată fără stres și dezamăgire, fără grijă, cu simplitate, fiabilitate și onestitate - satisfacție și plăcere înainte de începerea execuției, în timpul realizării și, desigur, după renovare, reabilitare sau construcție.

Pe platforma Daibau.ro, veți găsi executanți pe care utilizatorii îi evaluează după finalizarea lucrării

Să menționăm, de asemenea, comentariile lăsate de vizitatori, adică de clienți, cu privire la munca și serviciile portalului în sine și munca executanților pe care i-au angajat.

Mircea a scris: „Aș dori să vă mulțumesc pentru recomandare. În plus, aș dori să laud modul excelent de a purta afaceri, pentru că țineți o evidență fiabilă a evaluărilor și comentariilor, referințele principale, opiniile clienților și mai ales pentru că este ușor de aflat profesioniști de încredere și de calitate cu ajutorul dvs.”

Experiența sa a împărtășit-o cu noi și Tudor, care a fost mai mult decât mulțumit de meșterul său pentru renovarea băii: „Trebuie să laud calitatea înaltă a lucrărilor și respectarea consecventă a condițiilor convenite pe care fiecare client le apreciază: un preț accesibil și un acord privind termenele limită. Meșterul nu a recurs la soluții de compromis, în schimb a insistat asupra celor mai bune materiale și servicii și cu toate acestea a oferit prețuri competitive. "

Lucian care a găsit geamgiu prin portalul Daibau.ro, s-a lăudat cu o experiență similară în ceea ce privește acuratețea și fiabilitatea: „Au făcut totul foarte bine. Meșteri extrem de profesioniști. Au respectat toate termenele limită. Sunt extrem de mulțumit de cabina de duș din sticlă și de peretele despărțitor cu uși glisante la fel de mult ca prețul pe care l-am plătit. "

Radu a fost deosebit de impresionat de angajamentul și amabilitatea tâmplarului, care a realizat pentru el elementele de bucătărie: „A ascultat cu atenție toate cererile noastre, dar a sugerat și îmbunătățiri. În ciuda faptului că lucrările au crescut cantitativ, deoarece ulterior am solicitat elemente suplimentare, termenul de livrare și instalare a rămas neschimbat. De asemenea, suntem foarte mulțumiți de rezultatele finale. Cu siguranță recomand și portalul Daibau.ro, cu ajutorul căruia l-am găsit. "

Portalul Daibau.ro este conceput astfel încât, atunci când căutați cei mai buni executanți, să fie luate în considerare toate cerințele și dorințele dvs., gama de prețuri, tipurile de lucrări, termenele stabilite, locația și multe altele.

Daibau.ro vă oferă un control mai mare asupra întregului proces de lucru, de la căutarea inițială a executanților și întâlnirile cu aceștia până la finalizarea lucrării. Data viitoare când vă gândiți la o renovare, știți pe cine contactați pentru ca procesul de renovare să fie cât mai de încredere și mai ușor posibil. Cu toții ne dorim să trăim într-o casă amenajată și nimic nu aduce mai multă satisfacție și liniște decât gândul că există o platformă de internet prin care orice locație poate deveni un loc frumos de locuit. Așadar, nu mai amânați lucrările legate de casa dvs., oricare ar fi ele și lasăți totul pe seama unor profesioniști de încredere.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close