Antena 3 CNN Economic "Prețuri astăzi, Piața Obor": Ministrul Adrian Câciu arată cât costă roșiile românești și verdețurile de primăvară în București

"Prețuri astăzi, Piața Obor": Ministrul Adrian Câciu arată cât costă roșiile românești și verdețurile de primăvară în București

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a arătat, sâmbătă, cât costă legumele în Piața Obor din București și a comparat prețurile cu cele din ultimii ani.

"Prețuri astăzi, Piața Obor": Ministrul Adrian Câciu arată cât costă roșiile românești și verdețurile de primăvară în București
Sursa foto: Facebook/ Adrian Caciu
de Mia Lungu    |    13 Apr 2024   •   16:15

"Prețuri astăzi, Piata Obor. Aș întreba (nu că nu aș cunoaște răspunsul dar mă gândesc că unii dintre cei cărora mă adresez ar putea ieși din ipocrizia apocalipsei) cât era prețul în 2020, în 2021, în 2022 sau în 2023.", a scris Adrian Câciu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a publicat fotografii cu prețurile legumelor la tarabele din Piața Obor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Vă ajut cu 2021, ceapa era 2 lei in aprilie, roșiile 30 de lei. A, să nu uit, astăzi, Obor, roșiile românești, 25 lei kilogramul (nu 60 de lei).

Asta nu înseamnă că nu trebuie crescute în continuare veniturile romanilor. Înseamna că prețurile s-au stabilizat la multe dintre produsele de bază.

Vă invit la Piața Obor, la fel cum vă invit în toate piețele agroalimentare. Sâmbătă frumoasă!", a mai transmis ministrul.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close