Antena 3 Emisiuni În fața națiunii Herman Berkovits, medicul premierului israelian: "Hamasul ne va ruga să oprim acest război"

Herman Berkovits, medicul premierului israelian: "Hamasul ne va ruga să oprim acest război"

de Maria Zărnescu    |    12 Mai 2021   •   20:00
Herman Berkovits, medicul premierului israelian: "Hamasul ne va ruga să oprim acest război"
Sursa foto: Agerpres

Dr. Herman Berkovits, medicul premierului israelian, a vorbit la Antena 3 despre situația dim Țara Sfântă, în urma atacurilor de rachete lansate de organizația teroristă Hamas.

Medicul lui Benjamin Netanyahu a precizat că Irsaelul are o armată extrem de puternică, iar până în prezent a fost folosită doar 3% din capacitatea acesteia. Totodată, el a declarat că Hamas primește o serie de lovituri puternice, iar acesta este motivul pentru care, în curâd, ar urma să roage Israelul să oprească acest război.

"Sunt de 45 de ani în Israel și nu îmi amintesc de o lună în care să nu fi existat violență. Suntem destul de obișnuiți, suntem destul de calmi și desigur mai mult ne interesează ce fac copii.

Israelul are o armată foarte puternică. Noi folosim acum  doar 2% - 3% din ce are Armata Israeliană. Noi pur și simplu putem să intrăm în Gaza și să cucerim în câteva ore, dar noi nu vrem să cucerim, pentru că nu avem nevoie de această fâșie.

Această fâșie este o fâșie care este condusă de teroriștii de la Hamas, care tot timpul ne trimit rachete. Ei vor să ne distrugă și vor să ne distrugă Israelul. Ei nu înțeleg că Israelul este prea puternic ca să fie distrus și o să vedeți peste câteva zile cum Hamasul ne va ruga să oprim acest război, deoarece ei primes niște lovituri puternice. (...) Au fost deja eliminați conducători foarte importanți ai lor și vreau să vă spun că ceea ce este culmea este că apa, petrolul, ei îl primesc din Israel", a explicat medicul premierului israelian.

×

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close