Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Badea: Această știre n-o veți vedea nicăieri! S-a întâmplat în timpul emisiunii Sinteza Zilei

Badea: Această știre n-o veți vedea nicăieri! S-a întâmplat în timpul emisiunii Sinteza Zilei

Mircea Badea a vorbit, miercuri, despre sesizarea Avocatului Poporului, Renate Weber, cu privire la eventuala problemă de constituționalitate a internării obligatorii.

Badea: Această știre n-o veți vedea nicăieri! S-a întâmplat în timpul emisiunii Sinteza Zilei
28 Mai 2020   •   14:54

”Această știre n-o veți vedea nicăieri în altă parte. Această știre va fi tratată ca și cum n-ar exista. S-a întâmplat în timpul emisiunii Sinteza Zilei” a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Este vorba despre sesizarea Avocatului Poporului cu privire la eventuala problemă de constituționalitate a internării obligatorii.

”Mă refer desigur la internarea cu forța dacă ești infectat. Deci te baga la pușcărie! În România în acest moment, dacă sunteți infectat cu carcalacul, și vă depistează autoritățile, vă bagă la pușcărie. Cu așa ceva n-am cum să fiu de acord. Și am spus-o ca atare din prima secundă. Mă bucur că în sfârșit, Avocatul Poporului sesizează CCR, e crâncen neconstituțional, nu poate exista așa ceva și totuși în România există și există din cauza noastră. (...) De aia suntem singura țară din lume unde se întâmplă, pentru că avem în ADN impregnată supușenia față de tătuc, noi ne dorim tătuc, intrăm în panică fără tătuc, noi nu ne descurcăm cu drepturi și libertăți pentru că ne încurcă, ne adaugă prea multe variabile la existența noastră. Lucrurile trebuie să fie simple, clare, să ni se spună ce trebuie să facem, ce avem voie”. 

Realizatorul ”În gura presei” a afirmat că și-a pus în cap pe toată lumea cu privire la această poziție a sa, deși nu intenționa acest lucru. ”Mă simt mândru de mine, chiar bravo mie” a mai spus Mircea Badea, apreciind că, totuși, reacția Avocatului Poporului este târzie. 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close