Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea către poliție: Nu vă dau nimic! Absolut nu! De acum, le fac plângere penală!

Mircea Badea către poliție: Nu vă dau nimic! Absolut nu! De acum, le fac plângere penală!

Mircea Badea a povestit. miercuri seara, experiența pe care a avut-o cu o noapte înainte, în timp ce a fost oprit de Poliție.

Mircea Badea către poliție: Nu vă dau nimic! Absolut nu! De acum, le fac plângere penală!
Sursa foto: Antena 3
18 Iun 2020   •   10:25

”Eu azi noapte mergeam acasă. Desigur că pe Moșilor, 2 mașini de poliție, cu 6 polițiști, stăteau în afara mașinii și socializau. Unul dintre ei are senzația că am comis eu ceva, după 1 noaptea, ma trage pe dreapta. (...) Am tras frumos unde mi-a spus domnul polițist și am deschis geamul atât cât să ne auzim. S-a uitat că nu am deschis geamul, nu a zis nimic. Și zice: ”Actele”. Iau buletinul și permisul și le lipesc pe geam, ca de obicei. Și el zice: ”Nu, dați-le încoace!”. Și eu zic: ”Nu vă dau nimic. Cum să vă dau? Absolut nu! Se văd destul de bine așa! (...) Dacă vrei actele, ți le arunc și le prinzi tu așa, ca un ninja ce ești. Dar după nu le mai iau și înapoi. Că eu nu știu pe unde ai pus tu mâinile înainte să pui mâinile pe actele mele”,  a povestit Mircea Badea

Realizatorul a vorbit despre faptul că polițiștii, în ciuda faptului că sunt considerați eroii din linia întâi, sunt primii care nu respectă măsurile de igienă și distanțare socială și pot fi printre principalii transmițători ai coronavirusului. 

”Să știe eroii din linia întâi de acum. Le fac plângere penală pentru zădărnicirea combaterii răspândirii bolilor. Ceea ce fac polițiștii din România acum, pentru că nu există un ordin și cu norme de aplicare, se numește zădărnicirea combaterii răspândirii bolilor”, a adăugat el.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close