Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei "Dealerii stau la poarta școlii, uneori chiar şi în clase" | Mircea Badea, despre consumul de droguri în rândul minorilor

"Dealerii stau la poarta școlii, uneori chiar şi în clase" | Mircea Badea, despre consumul de droguri în rândul minorilor

Mircea Badea a transmis un mesaj clar, luni seară, în timpul emisiunii "În gura presei", despre consumul de droguri în rândul tinerilor, dar mai ales în rândul minorilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Aug 2023   •   12:20

Prezentatorul emisiunii "În gura presei" a povestit ce i s-a întâmplat unui tânăr de 14 ani care a început să consume droguri, în special în excursiile cu şcoala. 

"Era în clasa a 8-a, avea 14 ani. Deci unul de 14 ani, cam cum ajunge el să ia droguri să zicem. Adică cum? Cum îi vine ideea? Zice din senin că are poftă are de niște droguri? Cum se gândește la 14 ani să ia niște droguri? Răspuns: în anturaj. Cum face un copil de 14 ani rost de droguri? Simplu, i se pune la dispoziție. Dealerii stau la poarta școlii, uneori chiar şi în clase".

El a explicat că în excursii totul era mai intens, pentru că se consumau și alte tipuri de substanțe decât cele obișnuite. "Întrebare: de unde le aveau? De la dealer? Intri în contact cu un dealer? Îl cauţi? Nu. Dealerul vine el la tine". 

Citeşte şi: Șoferul drogat, care a ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai, nu avea asigurare! Șeful Europol susține că polițiștii nu pot verifica, în timp real, polițele RCA

"Deci totuși, din toată povestea asta, mie de departe cel mai important aspect mi se pare că se procurau atât de uşor. Atât de simplu trebuie să fie? Da, atât de simplu. Nu remarcă nimeni asta?" a încheiat Mircea Badea

În ceea ce priveşte cazul accidentului în care un tânăr drogat a ucis două persoane, Mircea Badea a declarat că Poliţia nu ar trebuie să depisteze doar dacă cineva are sau nu droguri în maşină, ci să afle şi sursa de unde sunt procurate pentru că doar astfel se poate ajunge direct la dealer. 

 "Cam ce șansă să aibă "milițienii" din România cu traficanții de droguri, dacă pe ăsta l-au primit "mură în gură" şi n-au făcut nimic. Nici nu le trece prin cap să se lupte cu traficanții dr droguri", a încheiat Mircea Badea. 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea consum de droguri
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close