Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: ”A fost mare jihad la mine pe Facebook” după ce am postat despre Dana Budeanu!

Mircea Badea: ”A fost mare jihad la mine pe Facebook” după ce am postat despre Dana Budeanu!

Mircea Badea a explicat, în emisiunea ”În gura presei”, că ”nu este pe aceeași baricadă cu Dana Budeanu” și că nu are nicio legătura cu domnia sa. ”Nu sunt în aceeași barcă cu doamna Dana Budeanu, asta sigur!”. Asta după ce a primit o mulțime de reproșuri cu privire la o postare la adresa creatoarei de modă.

Mircea Badea: ”A fost mare jihad la mine pe Facebook” după ce am postat despre Dana Budeanu!
de Laura Dinu    |    27 Aug 2021   •   13:29

Dana Budeanu a distribuit, cu două zile în urmă, o postare a Ministerului Sănătății cu privire la faptul că vaccinarea la domiciliu și în ambulatoriile de specialitatea a fost aprobată.

”S-a dat drumul la pix! Deci calmă toată lumea, ok? Calm!

PS: Când am zis eu, în martie, n-au vrut! Să fim și noi ca UK... Să fim și noi cu șefii la lume... Păi cum să fim cu Cîțu la masă cu șefii la lume?”, a scris Dana Budeanu.

S A DAT DRUMU LA PIX! DECI CALMA TOATA LUMEA, OK? CALM! PS: CAND AM ZIS EU IN MARTIE N AU VRUT! SA FIM SI NOI CA UK…SA FIM SI NOI CU SEFII LA LUME…PAI CUM SA FIM CU CÎTU LA MASA CU SEFII LA LUME?

Publicată de Dana Budeanu pe Miercuri, 25 august 2021

În scurt timp, Mircea Badea a făcut un comentariu cu privire la postarea Danei Budeanu: 

”Doamna Budeanu n-ar putea să-și urmeze propriile apeluri la calm? Pare foarte anxioasă!”.

În urma postării, realizatorul TV a primit o mulțime de mesaje de reproș.

”Mi s-a reproșat că am atacat-o pe Dana Budeanu, ceea ce este fals. Eu nu o atac pe doamna Dana Budeanu, nu am nimic cu doamna Dana Budeanu, nicio străbatere. Doar că am văzut că există această percepție pe care vreau să o distrug. Pe ea, pe percepție. Sigur nu sunt în aceeași barcă sau pe aceeași baricadă cu Dana Budeanu. Nu am fost niciodată în același areal de răspândire, nu am avut aceleași preocupări, nu am nicio legătură cu dumneaei. Nu spun nici că e de bine, nici că e de rău! Vă spun doar că unii cred că vâslim împreună într-o direcție… Nu vâslim în aceeași direcție, eu nu, eu sunt pe persoană fizică.

Nu am o luptă comună cu Dana Budeanu. Nu sunt în aceeași barcă cu doamna Dana Budeanu, asta sigur! Nu spun acest lucru ca o chestiune negativă la adresa Danei Budeanu, doar că nu avem nicio legătură. Nu avem aceeași agendă, nu avem aceleași preocupări și, de multe ori, nu avem aceleași puncte de vedere. Pe bază de COVID, sigur nu am aceleași puncte de vedere”, a explicat Mircea Badea.

”Nu înțeleg apelurile la calm. Dar cine nu este calm? Cine este isteric, sau îngrijorat, în sensul panicat? Nu văd așa multă anxietate”, a mai spus realizatorul TV.

”A fost jihad la mine pe Facebook! Au fost tone de reproșuri! Am mai șters din ei cu ocazia asta. Eu nu am același adevăr ca al ei. Am alt adevăr! Dânsa e în tabăra cu ideea că vaccinul este horror, non stop. Eu nu zic așa. Sunt pe persoană fizică”, a subliniat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Dana Budeanu

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close