Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: E interesant de știut dacă corporatiștii vor să se desființeze CCR

Mircea Badea: E interesant de știut dacă corporatiștii vor să se desființeze CCR

Mircea Badea: E interesant de știut dacă corporatiștii vor să se desființeze CCR
de M.Z.    |    02 Mar 2017   •   23:59

Mircea Badea a spus, referindu-se la protestul care este anunțat pentru duminică, față de CCR, că este curios dacă marile corporații vor desființarea Curții Constituționale și dacă Amabsadorul SUA va mai fi ”entuziasmat”.

”Mă interesează ce se va întâmpla duminică, înțeleg că #Rezistă fac un protest împotriva Curții Constituționale. CCR a zis că Kovesi a încălcat Constituția față de cazul OUG 13 (...) Se anunță mare protest mare, eu sper să fie cel mai mare, să fie măcar un miliard de români în Piața Victoriei. Mă interesează dacă corporațiile din România or mai fi implicate în acest proces. E interesant de știut dacă ei vor să se desființeze CCR”, a spus Mircea Badea, joi, la Antena 3.

Totodată, ”mă interesează și Ambasadorul SUA, dacă domnia sa va susține aceste noi cerințe ale #Rezistă, că precedentele le-au entuziasmat”, a încheiat realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei proteste CCR
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close