Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, schimbare radicală de vestimentație. A renunțat la cămașă din cauza unui celebru politician

Mircea Badea, schimbare radicală de vestimentație. A renunțat la cămașă din cauza unui celebru politician

Schimbare radicală de vestimentație pentru Mircea Badea. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a renunțat joi la cămașă și a explica și motivul pentru alegerea "năstrușnică". Totul are legătură cu un politician foarte cunoscut.

Mircea Badea, schimbare radicală de vestimentație. A renunțat la cămașă din cauza unui celebru politician
de Gabriel Dano    |    04 Aug 2022   •   23:48

"De ce am venit decapotat în felul acesta precar din punct de vedere vestimentar la superba emisiune. După ce am comentat ieri secvențele cu domnul ministru al transporturilor, Grindeanu, care a venit cu țurloaiele dezgolite la emisiune să ne vorbească despre proiecte (...)

Deci domnul Grindeanu a venit cu acces vizual la țurloaie - nici nu ne interesează ce vorbea, că nici nu mai contează ce vorbea. Și am comentat - unii au înțeles că - într-un mod, să-i spunem, neomagial, această apariție a domnului cu țurloaiele, cu gioalele decapotate...Au zis băi, da tu nu știi să fii cool, dar tu nu știi că italienii, că... în sfârșit. Atunci am zis să fiu și eu cool. Nu pot să fiu și eu cool și 'elegance", cum ar fi pe "elegance" italienesc?

Și aș fi venit și eu cu țurloaiele goale, să-mi suflec nădragii ca și cum aș avea inundație în casă și să-mi las ciorapii acasă și să-mi arăt 'mărarul', de exemplu, dar mi-am dat seama că eu stau la măsuță și vederea la țurloaie este cumva blocată și am zis băi, nene, stai puțin, vin decapotat la membrele superioare. Nu e o tot un fel de 'coolăreală'?, a spus Mircea Badea.

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close