Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: „Kovesi nu dă doi bani nici pe hotărârea Curții Constituționale, nici pe Inspecția Judiciară”

Mircea Badea: „Kovesi nu dă doi bani nici pe hotărârea Curții Constituționale, nici pe Inspecția Judiciară”

Mircea Badea: „Kovesi nu dă doi bani nici pe hotărârea Curții Constituționale, nici pe Inspecția Judiciară”
07 Sep 2017   •   00:28

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În gura presei”, reacția șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, la decizia Inspecției Judiciare de a demara acțiunea disciplinară împotriva procurorilor DNA care au anchetat modul în care s-a adoptat OUG 13 și care acuză "încălcarea gravă a principiului separației puterilor în stat".

„Inspecția Jducicară a găsit absolut firesc că este o problemăîn felul cum au acționat procurorii lui madame Kovesi. Acești procurori, dar poate și madame Kovesi, care și-a asumat cu subiect și predicat dosarul penal, riscă excluderea din magistratură. Madame Kovesi neavând nicio legătură nici cu logica, nici cu bunul simț, dânsa a spus că dosarul pe care și-l asumă, a spus că dânsa nu consideră că s-a întâmplat nimic ilegal în ancheta și dosarul pe care le-a inițiat. Ea nu dă doi bani nici pe hotărârea Curții Constituționale, nici pe Inspecția Judiciară pentru că părerea ei e alta”, a comentat realizatorul.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close