Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: "Le-a dat CCR daună totală! Sunt în continuare șocat..! Bravo mie!"

Mircea Badea: "Le-a dat CCR daună totală! Sunt în continuare șocat..! Bravo mie!"

Mircea Badea a comentat pe Instagram decizia Curții Constituționale care a decis că este neconstituțională trimiterea, doar printr-un ordin de ministru, în carantină, izolare ori în spital a cetățenilor asimptomatici.

Mircea Badea: "Le-a dat CCR daună totală! Sunt în continuare șocat..! Bravo mie!"
de Laura Dinu    |    26 Iun 2020   •   11:20

"Le-a dat CCR daună totală. S-a dus dreaq soviet style. Nu mai suntem ca în Bangaluru, doar că mai rău. Sunt în continuare şocat de cât de proşti sunt unii jurnalişti. PS: Bravo mie!", a scris Mircea Badea pe Instagram. 

La doar câteva minute, realizatorul emisiunii În gura presei a mai postat un mesaj, referitor la ce se va întâmpla de acum înainte cu persoanele infectate cu coronavirus, dar asimptomatice. 

”Somitățile de pe cocioc se vaită public că nu știu cum vor proceda cu asimptomaticii care vor transmite virusul în comunitate. Pai cam ce face tot restul planetei, sovieticilor! Vedem că e în creștere sălbatică numărul de infectări cu măsurile voastre în efect!”. 

Vă reamintim că judecătorii CCR au decis, cu majoritate de voturi, că internarea obligatorie în baza ordinelor de ministru în cazul bolilor transmisibile, prevăzută de legea sănătății, este neconstituțională.  

×
Subiecte în articol: Mircea Badea asimptomatici

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close