Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei "S-a vrut ca moartea lui Prigojin să fie spectaculoasă" | Mircea Badea, despre moartea șefului Wagner

"S-a vrut ca moartea lui Prigojin să fie spectaculoasă" | Mircea Badea, despre moartea șefului Wagner

Mircea Badea a vorbit miercuri seară în cadrul emisiunii "În gura presei" despre moarte lui Prigojin şi șansele ca acest eveniment să nu fi fost un simplu accident.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   09:27

"E clar că varianta aleasă a fost una cât mai vizibilă, cât mai evidentă, cât mai spectaculoasă. Iată, se vede cât se poate de clar se prăbușește avionul din slava cerului, se prăbușește. Nu mai are o aripă.", a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii "În gura presei", la Antena 3 CNN. 

"El pare nu pare altfel avariat, decât lipsa aripii respective. În mod evident, el cade relativ integral fără aripa respectivă. Cade într-o singură bucată pe sol. Acolo are loc dispersia elementelor componente", a mai spus Mircea Badea.

Prezentatorul este de părere că avionului i s-a lovit una dintre aripi în mod intenționat.

"Ori o rachetă care i-a distrus doar aripa, ori o bombă mică. Nu-ți trebuia cine știe ce pentru a distruge o aripă. E clar, atunci când avionul cădea nu avea o aripă, fusese distrusă încă de sus.

Citeşte şi: Cine a fost Evgheni Prigojin și cum a ajuns din ”bucătarul lui Putin” să conducă gruparea Wagner

Faptul că avem aceste imagini este un semn. Vă dați seama că dacă rușii nu voiau să avem aceste imagini, nu le aveam. Cine să fie prezent atunci în Rusia? Deci faptul că noi vedem aceste imagini imediat după impact, imagini filmate imediat după impact denotă un singur lucru.

Intenția a fost să fie ca operațiunea asta, omorârea lui Prigojin să fie cât mai spectaculoasă, cât mai evidentă, ba chiar ostentativă", a mai precizat Mircea Badea. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Evgheni Prigojin a murit
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close