Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: "Sunt oameni care se întreabă dacă Soros e real. Ei există, câştigă bani cu acest nivel de inteligenţă, şi nu e AI"

Mircea Badea: "Sunt oameni care se întreabă dacă Soros e real. Ei există, câştigă bani cu acest nivel de inteligenţă, şi nu e AI"

Există oameni care se întreabă dacă Soros e real şi ei câştigă bani cu acest nivel de inteligenţă, care nu e AI, a spus Mircea Badea, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

Mircea Badea: "Sunt oameni care se întreabă dacă Soros e real. Ei există, câştigă bani cu acest nivel de inteligenţă, şi nu e AI"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2024   •   13:35

Mircea Badea a vorbit marţi seara, la Antena 3 CNN, despre inteligenţa artificială, de care mulţi oameni se tem că ar putea să le ia locul de muncă.

În context, jurnalistul spune că sunt oameni care se întreabă dacă omul de afaceri George Soros e real, iar aceşti oameni există printre noi, respiră, câştigă bani cu acest nivel de inteligenţă, şi nu e inteligenţă artificială (AI).

"Vă daţi seama, există oameni printre noi, vieţuiesc, care se întreabă dacă Soroş e real. Că nu cumva e un mit? Sau un fake inventat de PSD?

Îţi dai seama, ei chiar se întreabă asta, dacă Soroş e invenţia PSD. Şi există Google la îndemână, îl cauţi. O să-l vezi (pe George Soros - n.r.), există, are o istorie întreagă. A făcut chestii pe planeta Pământ.

Cum să te întrebi dacă există. Şi aceşti oameni există. Ei există printre noi, respiră, câştigă bani. 

Cu acest nivel de inteligenţă, naturală, nu artificială, reuşesc să supravieţuiască pe această planetă, câştigă bani, îşi duc viaţa. Poate chiar în condiţii foarte bune", a spus Mircea Badea, marţi seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close