Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: S-a făcut Breaking News pe planetă pe descoperirea asta! Eu am râs de ea

Mircea Badea: S-a făcut Breaking News pe planetă pe descoperirea asta! Eu am râs de ea

Mircea Badea a vorbit în cadrul emisiunii În Gura Presei despre descoperirea cercetătorilor britanici cu privire la dexametazonă, ca tratament eficient împotriva coronavirusului.

Mircea Badea: S-a făcut Breaking News pe planetă pe descoperirea asta! Eu am râs de ea
17 Iun 2020   •   14:07

Realizatorul a făcut referire la faptul că descoperirea cercetătorilor britanici, potrivit căreia tratamentul cu această substanță este foarte eficient în cazul bolnavilor care prezintă o formă critică a infecției cu coronavirus, este o informație veche în România.

”Marea descoperire pe care a anunțat-o BBC, s-a făcut Breaking News pe planetă, se aplică în România din martie, conform Ordinului Secretarului de Stat, medicul Horațiu Moldovan.

Nu e nicio mare descoperire ce au făcut englezii. Nicio mare descoperire. Este un fapt banal.

Eu cred că îmi aduc aminte destul de bine, eu cred că am fost tratat la un moment dat cu dexametazonă. Cred. Luați-o 95% sigur” a declarat Mircea Badea

Realizatorul a povestit că a avut nevoie de tratament după ce a luat chiar de la fiul să un ”carcalac din ăla de la grădi”.

”Știu ce înseamnă să fii zombie, am fost vreo 5 zile. Și atunci m-a tratat doctorul Adrian Streinu Cercel și cred că m-a tratat, pentru că e clar că aveam o inflamație crâncenă, fix cu dexametazonă. Care este un antiinflamator, un corticosteroid foarte puternic”, spune Mircea Badea. 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close