Antena 3 Emisiuni În gura presei Mircea Badea: S-a făcut Breaking News pe planetă pe descoperirea asta! Eu am râs de ea

Mircea Badea: S-a făcut Breaking News pe planetă pe descoperirea asta! Eu am râs de ea

de L.D.    |    17 Iun 2020   •   14:07
Mircea Badea: S-a făcut Breaking News pe planetă pe descoperirea asta! Eu am râs de ea

Mircea Badea a vorbit în cadrul emisiunii În Gura Presei despre descoperirea cercetătorilor britanici cu privire la dexametazonă, ca tratament eficient împotriva coronavirusului.

Realizatorul a făcut referire la faptul că descoperirea cercetătorilor britanici, potrivit căreia tratamentul cu această substanță este foarte eficient în cazul bolnavilor care prezintă o formă critică a infecției cu coronavirus, este o informație veche în România.

”Marea descoperire pe care a anunțat-o BBC, s-a făcut Breaking News pe planetă, se aplică în România din martie, conform Ordinului Secretarului de Stat, medicul Horațiu Moldovan.

Nu e nicio mare descoperire ce au făcut englezii. Nicio mare descoperire. Este un fapt banal.

Eu cred că îmi aduc aminte destul de bine, eu cred că am fost tratat la un moment dat cu dexametazonă. Cred. Luați-o 95% sigur” a declarat Mircea Badea

Realizatorul a povestit că a avut nevoie de tratament după ce a luat chiar de la fiul să un ”carcalac din ăla de la grădi”.

”Știu ce înseamnă să fii zombie, am fost vreo 5 zile. Și atunci m-a tratat doctorul Adrian Streinu Cercel și cred că m-a tratat, pentru că e clar că aveam o inflamație crâncenă, fix cu dexametazonă. Care este un antiinflamator, un corticosteroid foarte puternic”, spune Mircea Badea. 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close