Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre scandalul Șoșoacă-Goracci: ”Sigur că e grotesc, dar grotescul e amuzant!”

Mircea Badea, despre scandalul Șoșoacă-Goracci: ”Sigur că e grotesc, dar grotescul e amuzant!”

În ediția de marţi seara a emisiunii În gura presei, Mircea Badea a analizat cum au abordat autorităţile scandalul Şoşoacă-Goracci. „Mie nu mi s-a părut nimic aşa serios. Mi s-a părut extrem de amuzant. Faptul că domnul premier Ciucă şi-a cerut scuze, cumva. Ce treabă are Ciucă, prim ministrul cu Şoşoacă", întreabă acesta.

Mircea Badea, despre scandalul Șoșoacă-Goracci: ”Sigur că e grotesc, dar grotescul e amuzant!”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Dec 2021   •   07:45

„Toată lumea este aşa foarte serioasă şi foarte gravă pe partea de Şoşoacă. Mie mi se pare amuzant. Sigur că e grotesc, dar grotescul e amuzant şi e specificul nostru, aici pe cocioc. După aia au venit cetățenii care s-au poziționat ori aşa, ori aşa.

Dan Negru care, mă rog, ar trebui să aibă treabă cu Revelionul, dar am văzut că a zis că totuși, noi suntem prea obișnuiți cu una, două când e cu străinii să ne.... aoleu străinii, nu ştiu ce. După aia am văzut că şi domnul Ciutacu care a zis că nu ştiu ce, după aia am văzut şi alți domni şi doamne care au tratat foarte serios subiectul.

Mie nu mi s-a părut nimic aşa serios. Mi s-a părut extrem de amuzant. În continuare mi se pare amuzant. Faptul că domnul premier Ciucă cumva şi-a cerut scuze, cumva. Ce treabă are Ciucă, prim ministrul cu Şoşoacă? Ce responsabilitate are Ciucă, premierul României, nu pe persoană fizică da, cu una că e senatoare în România.

Mircea Badea: "Eu mă fac singur de râs, nu am nevoie de Şoşoacă"

Prietene, vrei să numărăm câți bizari sunt în parlamentul din Italia. Vai de capul nostru! Vorba domnului Ciuvică: păi vreți să vedeţi cați politicieni italieni au spus nasoale de români? Păi, dacă ne luăm după asta ar trebui să-şi ceară scuze de trei ori pe zi. Ce ai făcut Bobiţă? Din galeriile Vittorio Emanuele să îşi ceară scuze.

Mie mi se pare când subiectul devine prea serios, devine provincial, adică ne arată că suntem foarte provinciali, că suntem. Şi cum reacționam. Vai de mine! Ne-a făcut de râs! Pe mine? Eu mă fac singur de râs, nu am nevoie de Şoşoacă. Eu mă fac de râs foarte mișto! Ce apelez la Şoşoacă pentru asta? Adică eu mă fac de râs pe persoană fizică.

Adică, vai de mine m-a făcut de râs! Dar ce treabă am eu cu Şoşoacă? Zic să mai şi râdem că nu s-a întâmplat cine ştie ce. Băi, din fericire, nu s-a întâmplat nimic dramatic", a spus Mircea Badea, marţi seara în emisiunea În gura presei de la Antena 3. 

Nicolae Ciucă, prima reacție în scandalul dintre Diana Șoșoacă și jurnalista din Italia: ”Inacceptabil!”

Premierul Nicolae Ciucă a transmis o primă reacție în cazul scandalului dintre Diana Șoșoacă și jurnalista din Italia.

„Guvernul României condamnă cu fermitate orice acțiune de intimidare a jurnaliștilor sau de obstrucționare a dreptului la liberă informare a cetățenilor. Libertatea de exprimare, dreptul la opinie și accesul la informație sunt garanții ale unei democrații consolidate și ale funcționării statului de drept. Premierul Nicolae Ciucă consideră inacceptabil acest incident și respinge categoric manifestarea diferențelor de opinii prin violență. Prim-ministrul României este preocupat de acest caz care trebuie clarificat în regim de urgență de instituțiile abilitate ale statului român”, se precizează într-un comunicat de presă.

Soțul Dianei Șoșoacă a fost audiat luni și a fost pus sub control judiciar după ce un polițist a depus reclamație împotriva sa pentru că ar fi fost lovit.

Incidentul s-ar fi petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în incinta cabinetului de avocatură al Dianei Șoșoacă, când o echipă de jurnaliști din Italia a ajuns acolo pentru a realiza un interviu cu senatoarea.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close