Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea după scandalul de la Eurovision: ”Mi s-a părut mereu o cretinătate, lipsită de relevanță”

Mircea Badea după scandalul de la Eurovision: ”Mi s-a părut mereu o cretinătate, lipsită de relevanță”

Mircea Badea a comentat scandalul de la Eurovision după ce organizatorii sunt acuzați de corupție întrucât au confiscat voturile juriilor a șase țări și le-au oferit cadou Ucrainei.

Mircea Badea după scandalul de la Eurovision: ”Mi s-a părut mereu o cretinătate, lipsită de relevanță”
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2022   •   11:25

”Pe mine mă interesează Eurovision cum vă interesează pe dvs. prelucrarea prin așchiere, deci deloc.

Nu știam că mai există. Mi s-a părut mereu o cretinătate, lipsită de relevanță. M-am interesat doar când colonelul Turcescu s-a dus să fie și cântăcios la Eurovision. Atunci m-a interesat. În rest, nu m-a interesat să mă uit la unii care ghiorlăie ca să nimic.

Am văzut nenumărate titluri cu privire la o situație care mă interesează.

România a votat să dea 12 puncte Moldovei. Dar un observator ‘independent’ a decis că votul României nu e ok. Deci că nu a votat bine. Nu am în ce detalii să intru. Atunci, acele 12 puncte s-au dus la Ucraina. Cum?? Asta mi s-a părut tare. 

Știmați cetățeni, vă dați seama la ce s-a ajuns?”, a declarat Mircea Badea.

”La campionatul de fotbal Ucraina va primi 11 metri și dacă nu va ajunge în careul advers”

”Dacă nu ar mai fi câștigat Eurovisionul, nu ar mai fi fost această știre (n.r. – cântecul Ucrainei de la Eurovision a devenit imnul armatei lui Zelenski).

Înțeleg că va urma un campionat de fotbal. Acest război va ține o grămadă, asta e limpede, nu se va încheia. Eu cred că la echipa Ucrainei se dă 11 metri și dacă nu ajunge în careul advers”, a mai punctat Badea, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close