Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: ”Eu astăzi m-am vaccinat! Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat! Nu mai pot cu asta, cu vaccinul!”

Mircea Badea: ”Eu astăzi m-am vaccinat! Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat! Nu mai pot cu asta, cu vaccinul!”

Mircea Badea a vorbit, luni seara, despre vaccinarea anti-COVID, glumind că s-a vaccinat deja, declarându-se sătul de acest subiect.

Mircea Badea: ”Eu astăzi m-am vaccinat! Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat! Nu mai pot cu asta, cu vaccinul!”
de Georgiana Adam    |    05 Ian 2021   •   08:30

„Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat. Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat... Nu mai pot cu asta cu vaccinul, e ca și cum am vorbi despre extratereștri, doar că extratereștrii sunt un subiect mișto.

Când vorbim despre vaccin, gata, hai să-l facem. Unde? «Păi nu acum». Am înnebunit, deci nu avem vaccin? «Nu!». Păi și atunci despre ce vorbim? Hai să vorbim când o să-l avem”, a spus Mircea Badea, luni, la Antena 3.

„Acum toți suntem antivacciniști pentru că nu ne putem vaccina”, a continuat Badea.

Întrebat de Răzvan Dumitrescu unde a găsit vaccinul, el a răspuns ironic: „Pe preșul de la ușă mi-au lăsat două doze, le-am făcut pe ambele odată!»”.

„Deci nu mai pot cu asta cu vaccinul. Dar riști, îți faci vaccinul, dar stai puțin... Da, hai! Hai să-l facem acum. Putem? Nu! Atunci ce vorbim? ”, a mai spus Mircea Badea.

”Râde lumea, nu o să vaccineze ăștia pe nimeni. nu sunt în stare să testeze, o să fie în stare să vaccineze? Hai să ne relaxăm! Deci toată discuția despre vaccin rămâne o discuție. Practica ne omoară. De asta vreau să spun... eu m-am vaccinat, gata! Next!”, a mai spus Mircea Badea, explicând că a fost o glumă și, de fapt, nu s-a vaccinat. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Horoscop 28 mai 2023. Racii merg la sigur, Leii îşi pun ordine în suflet
x close