Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, cu avionul în plină pandemie: ”Mai tare de-atât nu se poate!”

Mircea Badea, cu avionul în plină pandemie: ”Mai tare de-atât nu se poate!”

Mircea Badea a povestit cum se desfășoară un zbor cu avionul în plină pandemie de coronavirus, după ce s-a întors din vacanță.

Mircea Badea, cu avionul în plină pandemie: ”Mai tare de-atât nu se poate!”
de Laura Dinu    |    09 Feb 2021   •   13:45

”Foarte amuzant este felul în care se organizează zborurile. Alea câte mai sunt... Deci, în aeroporturile în care am fost și eu e așa: totul închis. Există doar niște tonomate. O apiță... 

În România știți că au fost închise restaurantele... la restaurante e pericol mare de infectare. Ok. Și ajungi în avion. Masca obligatorie, la îmbarcare, distanță, stați la 2 metri...Stai la pașapoarte, cu distanțare... Și după ajungi să te urci în avion. Pe culoarul din avion, te storcoșești! Stai unul în altul, umăr la umăr. Când, în sfârșit, reușești să te prelingi în avion, după ce te-ai distanțat până atunci, te storcoșești pe culoarul ăla..

Începe zborul. După, ce se întâmplă? Vine mâncarea. Cum?! Vine mâncarea! Nu există un rând liber. Totul full. Și vine mâncarea în avion. Toată lumea desface mâncarea, dă jos masca și începe să mănânce, să bea. După, repede, masca la loc”, a povestit Mircea Badea la Antena 3, în cadrul emisiunii În gura presei.

„Nu ai cum mai tare de atât! Dacă ai un zbor de trei ore să zicem, oricum stai mai mult decât într-un restaurant, oricum stai mult mai storcoșit decât într-un restaurant, dar, hei, suntem vigilenți... Mai tare de atât...”, a mai spus Mircea Badea. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close