Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Vărul copilului de 4 ani din Buftea, lovit mortal pe trotinetă, era pasager în maşina care l-a izbit în plin

Vărul copilului de 4 ani din Buftea, lovit mortal pe trotinetă, era pasager în maşina care l-a izbit în plin

Un copil de patru ani a fost ucis pe trotinetă, în Buftea. Un tânăr care circula cu viteză n-a avut timp să frâneze, l-a lovit, apoi a fugit. Camerele de supraveghere au surprins imagini dure.

Vărul copilului de 4 ani din Buftea, lovit mortal pe trotinetă, era pasager în maşina care l-a izbit în plin
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iun 2022   •   18:52

În lipsa locurilor de joacă şi a trotuarelor ocupate de maşini, mulţi copii ajung să îşi rişte viaţa, chiar sub ochii părinţilor. 

Băieţelul de doar 4 ani din imagini se plimba cu trotineta pe o stradă din Buftea în jurul orei 21. Într-o fracţiune de secundă, şoferul de 20 de ani care circula cu 110 km/h l-a lovit puternic. Cel mic a fost aruncat zeci de metri. Tragedia a avut loc chiar sub ochii mamei.

Zeci de oameni au ieşit în stradă după ce au auzit impactul. Poliţia şi ambulanţa au ajuns la câteva minute după. L-au resuscitat pe cel mic şi au vrut să îl transporte la Spitalul Grigore Alexandrescu. Din păcate, băieţelul a murit pe drum.

Băieţel pe trotinetă, ucis în faţa casei. Şoferul vitezoman a scăpat cu control judiciar pe următoarele 60 de zile

Imediat după accident, şoferul de 20 de ani a plecat de la locul faptei. A mers apoi singur să se predea poliţiei. Tânărul este prieten cu familia celui mic.

Acesta era în maşină cu mai mulţi oameni, printre care şi vărul băieţelului. Pe strada unde a avut loc tragedia se circulă des cu viteză, spun localnicii. Chiar dacă în zonă sunt mereu copii.

Tânărul nu consumase alcool. Acum, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

×
Subiecte în articol: trotinetă Buftea accident
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close