Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Bărbatul care înțepa femeile pe stradă, în Bucureşti, a fost prins de poliţişti

Bărbatul care înțepa femeile pe stradă, în Bucureşti, a fost prins de poliţişti

Poliţiştii au prins agresorul care înţepa femei în piept în Bucureşti.

Bărbatul care înțepa femeile pe stradă, în Bucureşti, a fost prins de poliţişti
Sursa foto: pixabay.com/surprising_shots
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2022   •   18:30

UPDATE 20:20 - În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Acesta are 38 de ani și este din Capitală.

Bărbatul a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale.

Ştirea iniţială:

Este alertă în Capitală după ce seara trecută un bărbat a înţepat două femei în zona pieptului. Conform surselor, una dintre ele ar fi chiar Margherita de la Clejani, care ar fi ajuns la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale.

Margherita de la Clejani, printre victimele maniacului din Bucureşti

Prima victimă, o tânără de 17 ani care mergea pe Calea Victoriei seara trecută. Aceasta a fost înţepată în zona pieptului de atacatorul care mergea pe o trotinetă electrică. La puţin timp după atac, bărbatul a agresat o altă femeie de 30 de ani. Se pare că aceasta ar fi chiar Margherita de la Clejani. Cântăreaţa a ajuns pe mâna medicilor pentru îngrijiri de specialitate, rana fiind destul de severă.

Bărbatul care a atacat două femei este căutat de poliţişti

Camerele de supraveghere l-au surprins pe atacator. Acesta încă nu a fost găsit însă autorităţile sunt în alertă.

El este individul căutat de poliție

Femei înțepate în piept în centrul Bucureștiului de un bărbat pe trotinetă. Acestea nu sunt primele incidente de acest fel

Tinerii, în special, spun că le este frică să circule noaptea pe străzile din Capitală. Majoritatea oamenilor spun că de vină sunt autorităţile care nu iau măsuri, chiar dacă astfel de cazuri sunt semnalate frecvent.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close