Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Acuzaţii de arbitraj incorect în meciul de handbal România - Muntenegru. Ce spune echipa României

Acuzaţii de arbitraj incorect în meciul de handbal România - Muntenegru. Ce spune echipa României

Este scandal uriaș după meciul României de la Campionatul European de Handbal feminin. Conducerea Federației Române a făcut plângere la forul european pentru arbitrajul care a dezavantajat clar echipa noastră. 

Acuzaţii de arbitraj incorect în meciul de handbal România - Muntenegru. Ce spune echipa României
Sursa foto: FRH - Federația Română de Handbal/ Axel Heimken și Anze Malovrh - Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2022   •   19:01

Echipa României a pierdut partida la un singur gol și implicit orice șansă de a se califică în faza următoare a competiției. Mai multe jucătoare în frunte cu Cristina Neagu și Crina Pintea au reacționat şi s-au plâns de arbitraj.

Naţionala României acuză arbitraj fraudulos în meciul cu Muntenegru

Marţi seară, echipa României de Handbal a întâlnit echipa muntenegrenilor în penultimul meci din grupe. Un meci foarte important pentru echipa noastră, pentru că victoria însemna un bilet aproape sigur spre semifinale. 

Din păcate, echipa naţională a României acuză un arbitraj incorect, în special în ultima fază a meciului.

Visul calificării în semifinale, spulberat de cei doi arbitri

Jucătoarele acuză austricele care au guvernat partida că nu au fluierat o greşeală de tip "dublu-dribling". Decizia arbitrilor de a nu fluieră, le-a câştigat adversarilor o aruncare de şapte metri. Lovitură care s-a transformat, pe tabelă, în punctul care le-a adus victoria muntenegrenilor, cu scorul de 35 la 34.

Federaţia Română de Handbal a rămas cu convingerea că cele două austriece, care au arbitrat meciul cu Muntenegru, au viciat rezultatul final.

×
Subiecte în articol: arbitraj meci Handbal România Muntenegru
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close