Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Atac armat într-o şcoală din Iowa, SUA. Mai multe persoane au fost împuşcate

Atac armat într-o şcoală din Iowa, SUA. Mai multe persoane au fost împuşcate

Un atac armat a avut loc, astăzi, într-o şcoală din statul Iowa, SUA. Potrivit primelor informaţii, un elev ar fi fost cel care a deschis focul la şcoală, la prima oră a dimineţii. Autorităţile au intervenit de urgenţă, iar suspectul a fost găsit mort.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2024   •   18:23

Atacul armat a avut loc la şcoala din oraşul Perry, comitatul Dallas din Iowa.

Conform unor surse, mai multe persoane au fost împuşcate şi au ajuns la spital. De asemenea, suspectul principal, care ar fi un elev de liceu, ar fi fost găsit mort, după ce s-ar fi împuşcat.

Atacul ar fi avut loc înainte de începerea cursurilor, a anunţat Adam Infante, ofiţer în cadrul Biroului Şerifului Dallas.

Mai multe persoane sunt internate în spitalele din Des Moines în urma împușcăturilor de la liceul din Perry, Iowa, potrivit autorităților sanitare.

"Mai mulți pacienți sunt tratați la Iowa Methodist Medical Center și MercyOne. Toate familiile victimelor au fost reunite", a precizat Centrul de coordonare medicală din comitatul Polk într-un comunicat.

La începutul zilei de joi, poliția a refuzat să ofere detalii cu privire la numărul de persoane rănite și la gravitatea rănilor.

×
Subiecte în articol: atac armat Iowa SUA
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close