Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Bloc de locuinţe sociale fără apă caldă sau căldură. Locuitorii stau în frig de 16 ani

Bloc de locuinţe sociale fără apă caldă sau căldură. Locuitorii stau în frig de 16 ani

Într-un oraş în care avariile la reţeaua de încălzire se ţin lanţ şi oamenii spun că nu s-ar putea mai rău, locuitorii dintr-un bloc de locuinţe sociale nu au mai simţit căldura sau apa caldă de 16 ani!

Bloc de locuinţe sociale fără apă caldă sau căldură. Locuitorii stau în frig de 16 ani
Sursa foto: getty images | zoranm
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2022   •   19:50

Blocul a fost decuplat de la sistemul centralizat de încălzire după ce un administrator a fugit cu banii de facturi. De atunci autorităţile locale ridică din umeri spre disperarea celor care locuiesc în frig!

Oamenii din blocul fără apă şi căldură sunt disperaţi şi spun că în ultimii 16 ani funcţionarii i-au plimbat cu sesizările în mână, de la un birou la altul, fără succes.

Cei de la Administraţia Fondului Imobiliar ştiau foarte bine situaţia, prin prisma solicitărilor adunate de atâţia ani. De 16 ani, angajaţii acestei instituţii aflate în subordinea Primăriei Capitalei nu au reuşit să găsească nicio soluţie pentru blocul de zece etaje din Calea Rahovei. 

Bucureştenii dintr-un bloc social stau în frig de 16 ani

În altă zonă a Capitalei, la blocul fără lumină din sectorul 5 nu s-a schimbat nimic. Oamenii şi-au făcut program de generator şi fac chetă pentru motorină.

Antena 3 CNN a cerut puncte de vedere atât la Termoenergetica cât şi la Administraţia Fondului Imobiliar, însă niciuna dintre cele două instituţii nu a transmis niciun punct de vedere în acest sens.

×
Subiecte în articol: bloc social București facturi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close