Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Copac prăbuşit peste două copile care se jucau în spatele blocului, într-un cartier din Timişoara

Copac prăbuşit peste două copile care se jucau în spatele blocului, într-un cartier din Timişoara

O tragedie a fost la un pas să se întâmple într-un cartier din Timişoara, iar locuitorii oraşului sunt revoltaţi. Un copac s-a rupt şi a căzut peste două fetiţe care se jucau în parcul din spatele blocului.

Copac prăbuşit peste două copile care se jucau în spatele blocului, într-un cartier din Timişoara
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    26 Mai 2022   •   16:30

Oamenii spun că toţi arborii sunt afectaţi de lucrările recente făcute la parcare şi deşi au făcut numeroase sesizări nu s-a rezolvat nimic.

Localnicii spun că au depus mai multe sesizări la Primăria Timişoara cerând administraţiei să taie copacul care era uscat de mai multă vreme. Reprezentanţii municipalității recunosc că în urmă cu o lună a existat o sesizare, însă au constatat că arborele era verde şi nu necesita să fie taiat.

Cele două fetiţe se jucau în spatele blocului aflat în apropierea parcului Bucovina când arborele a căzut peste ele. Una dintre copile a fost prinsă sub crengi, cealaltă s-a adăpostit sub o bancă. Amândouă au scăpat cu răni uşoare.

Poliţistii au deschis un dosar penal în acest caz

Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

×
Subiecte în articol: copac căzut Timisoara
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close