Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Criminalul în serie dus de primărie în vacanță pe litoral, mărturii exclusive: "Primarii sunt băieți buni"

Criminalul în serie dus de primărie în vacanță pe litoral, mărturii exclusive: "Primarii sunt băieți buni"

Imaginile de la mare cu singurul criminal în serie din Bucureşti de după Revoluţie au încins internetul. Mai ales după ce comentariile internauţilor au devenit virale.

Criminalul în serie dus de primărie în vacanță pe litoral, mărturii exclusive: "Primarii sunt băieți buni"
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    04 Aug 2022   •   19:25

Liberat condiţionat după 22 de ani de puşcărie şi după 6 crime, Marius Csampar e acum angajat al Primăriei Baloteşti la ADP şi spune că nu a fost pe banii primăriei pe litoral, ci cu autocarul instituţiei, la fel ca restul celor care au beneficiat de program. Excursia a durat o zi, cu plecare dimineaţă şi întoarcerea seara.

Marius Csampar a fost condamnat la 99 de ani de închisoare pentru că a ucis 6 oameni. Este singurul criminal în serie care a șocat locuitorii din Capitală după Revoluție. Acum încearcă să se reintegreze în societate și s-a angajat la ADP, la Primăria Balotești. Așa a ajuns să și plece la mare prin programul primăriei și, după mai bine de 20 de ani, a văzut marea pentru prima dată.

"Mi-a plăcut enorm ce am văzut. Când eram acolo și vedeam vara la televizor ce e pe la mare, credeam că se filmează anumite locuri unde e frumos, dar ce e urât nu se filmează. E, nu e așa. Când vezi cu ochii tăi acele lucruri, rămâi 'wow'. N-am avut prea mulți bani la mine, vreo 3-400 de lei, dar au fost suficienți", povestește Csampar în clipul postat pe rețeaua de socializare.

Cu gura căscată au rămas și fanii de pe TikTok care i-au lăsat comentarii "criminale". Datorită acestora, imaginile cu Csampar la mare au devenit virale, iar unii internauți au început să se întrebe ce caută un criminal la mare.

"Am plecat cu mașinile primăriei, nu cu banii lor. Cu autocarele puse la dispoziție. Lumea din comuna Balotești, ca și din alte comune, că primarii sunt băieți buni și au făcut programe sau ce-au făcut ei prin repartizări de oameni săraci și amărâți s-au care muncesc, se duc la mare cu autocarele primăriei, nu pe banii primăriei. De unde are Csampar bani? Păi Csampar nu muncește pe bani, ce muncește pe frunze, pe ce muncește?", a declarat Marius Csampar pentru Antena 3, despre excursia care l-a impresionat atât de tare.

O excursie de o zi care l-a făcut faimos și pe primarul de la Balotești care a explicat că programul e pentru toți cei care se înscriu fără discriminare. Costurile sunt asigurate din bugetul local, tot din contribuțiile locuitorilor comunei Balotești și se rezumă doar la costul carburantului de transport, adică doar la asigurarea transportului și atât.

Marius Ciampar a executat 22 de ani din pedeapsă, iar în 2020 a fost eliberat condiționat.

 

 

×
Subiecte în articol: Marius Csampar
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close