Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Curent cu porţia, pe zone, la Cernăuţi. Străzile sunt permanent patrulate. Corespondenţă specială Antena 3 CNN

Curent cu porţia, pe zone, la Cernăuţi. Străzile sunt permanent patrulate. Corespondenţă specială Antena 3 CNN

La Cernăuţi, curentul se dă cu porţia. Patru ore dimineaţa şi patru seara. Energia electrică se opreşte alternativ, pe zone. În oraş sunt mai mulţi agenţi de pază ca de obicei, iar oamenii sunt speriaţi.

Curent cu porţia, pe zone, la Cernăuţi. Străzile sunt permanent patrulate. Corespondenţă specială Antena 3 CNN
Sursa foto: Gettyimages | Paula Bronstein / Stringer
de Paul Ciurari    |    01 Noi 2022   •   19:17

Tensiunea este în creștere la Cernăuți și asta după ce alarmele antiaeriene de ieri au adus și o veste groaznică pentru locuitorii din Cernăuți, faptul că pentru prima dată regiunea a fost lovită de rachete.

Hidrocentrala din regiune a fost bombardată de trei rachete, iar oamenii sunt acum panicați din cauza faptul că au crezut până că zona este una sigură.

Sunt mult mai multe filtre pe străzi. Militarii opresc toate mașinile în trafic și le controlează. În plus, oamenii sunt nevoiți să facă sacrificii. Orașul primește curent electric cu porția.

Dimineața doar o zonă din Cernăuți are curent electric, iar după-amiaza o alta. Noaptea iluminatul public este închis total. Acest sacrificiu se face pentru a ajuta regiunile Kiev și Harpon sau Zaporojie, care se află în deficit energetic.

×
Subiecte în articol: cernăuți
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close