Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ce spune Dan Diaconescu despre darul de nuntă pentru George Simion și Ilinca Munteanu

Ce spune Dan Diaconescu despre darul de nuntă pentru George Simion și Ilinca Munteanu

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, a fost martor la cununia civilă a liderului AUR, George Simion, cu Ilinca Munteanu. Cuplul își va uni destinele mâine și în fața lui Dumnezeu.

Ce spune Dan Diaconescu despre darul de nuntă pentru George Simion și Ilinca Munteanu
Sursa foto: Captură Antena 3
de Gabriel Dano    |    26 Aug 2022   •   18:24

Dan Diaconescu a mărturisit că l-a susținut moral pe George Simion, însă a negat că l-ar fi susținut și financiar.

"Am interdicție în a da declarații. Din fericire, nu am interdicție în a fi martor pentru George și Ilinca. E un pas mic pentru mine, dar un salt mare pentru România. O să vedeți", a spus Dan Diaconescu.

Întrebat ce dar le va oferi celor doi însurăței, Dan Diaconescu a răspuns:

"Rămâne secretul meu și al lui George și al Ilincăi."

Și liderul AUR, George Simion a vorbit despre darul de la fostul patron al OTV.

"Domnul Diaconescu ne-a dat un dar prețios: ne-a dat sfaturi cum să ne protejăm de sistemul mafiot care conduce România de 32 de ani", a spus George Simion.

Detaliul inedit surprins în curtea casei lui George Simion înainte de nuntă

În așteptarea nunții lui George Simion cu Ilinca Munteanu, Antena 3 a mers acasă la liderul AUR pentru a vedea cum a fost amenajată curtea casei pentru marele eveniment, nunta-festival. Peste 10.000 de invitați sunt așteptați mâine în localitatea Măciuca din Vâlcea.

"Pregătirile sunt în toi aici, la casa din care a plecat pentru ultima oară George Simion, în calitate de burlac sau, cum spuneau oamenii de pe stradă, în calitate de ficior. Este o casă tradițională românească, cu foarte multe flori puse pe prispa casei.

L-am văzut pe George Simion în timp ce se pregătea să plece către primărie, foarte emoționat, mai curajoasă părea soția. Curtea a fost amenajată cu un aranjament mai degrabă tradițional. În prima parte, foarte multe straie tradiționale pregătite, care să arate faptul că acolo a fost pregătită mireasa, de exemplu, conform tradiției din zonă.

Nu s-a întâmplat acest lucru, însă știm foarte bine că George Simion este un iubitor al tradițiilor românești, a tot ce înseamnă motiv tradițional românesc. Vă spuneam că sunt multe pregătiri aici, încă mai sunt multe lucruri de făcut.

Se descarcă camioanele cu mâncare, se descarcă camioanele cu apă, vedem foarte multe baxuri de apă pregătite pentru marea nuntă de mâine Astăzi invitații sunt destul de puțini, însă mâine îi așteptăm pe cei 10.000 de oameni care vor fi redirecționați către 4 parcări și de acolo vor fi preluați de autocare", a transmis corespondentul Antena 3 Radu Tiliță.

În zonă au ajuns și autoritățile pentru a se asigura că totul decurge conform planului. Atât polițiștii, cât și pompierii au discutat cu cei din organizare. În plus, utilaje de mare tonaj pregătesc terenul pentru cei care vor dansa mâine la nunta lui George Simion.

 

×
Subiecte în articol: nunta George Simion
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close