Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Dublă crimă în Cluj. Un tânăr și-a înjunghiat cu sânge rece mama și bunica

Dublă crimă în Cluj. Un tânăr și-a înjunghiat cu sânge rece mama și bunica

Dublă crimă în Baciu, județul Cluj. Pe fondul consumului de droguri, un tânăr și-a omorât mama și bunica. Nu mai departe de săptămâna trecută un alt tânăr minor și-a înjunghiat fratele. Totul, după ce a consumat o substanță numită cristal, care face ravagii în vestul țării.

Dublă crimă în Cluj. Un tânăr și-a înjunghiat cu sânge rece mama și bunica
de Gabriel Dano    |    31 Aug 2022   •   19:24

"Dubla crimă a avut loc în comuna Baciu, din județul Cluj. Din primele informații pe care le avem, un tânăr și-ar fi ucis mama și bunica pe fondul consumului de droguri. Bărbatul avea probleme cu drogurile de câțiva ani de zile și se pare că a fost în trecut internat la Spitalul de Psihiatrie.

Niciodată nu ar fi avut un loc de muncă stabil. El locuia în apartament cu mama și bunica. La un moment dat, tatăl lui a sunat-o pe fosta soție și nu a răspuns, iar atunci și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat.

Ulterior, l-a sunat pe fratele mai mare al individului și a anunțat poliția. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii l-au prins pe individ cu cuțitul în mână. Se pare că bărbatul acuzat de crimă ar fi avut un mandat de închisoare de executat, iar pe numele său fusese emis un ordin de protecție. Trebuie să menționăm și faptul că acum individul se află în custodia poliției", a transmis corespondentul Antena 3 Bianca Timșa.

 

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close