Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Elevul care a atacat o profesoară cu un cuţit într-un liceu din Bucureşti a fost reţinut | Cum şi-a motivat gestul extrem

Elevul care a atacat o profesoară cu un cuţit într-un liceu din Bucureşti a fost reţinut | Cum şi-a motivat gestul extrem

Elevul de 16 ani care şi-a atacat profesoara în timpul orei cu un cuţit la un liceu din Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Motivul pentru care ar fi recurs la acest gest.

Elevul care a atacat o profesoară cu un cuţit într-un liceu din Bucureşti a fost reţinut | Cum şi-a motivat gestul extrem
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2023   •   21:16

Totul s-a petrecut, astăzi, în jurul orei 12:40 la Colegiul Ion Creangă din Bucureşti. 

Potrivit colegilor, băiatul, în vârstă de 16 ani, se lăudase încă de dimineață, pe un grup de WhatsApp al elevilor, că urmează să facă un gest extrem.

Totul a început în momentul în care profesoara, în vârstă de 26 de ani, i-ar fi anunțat pe elevi că urmează să le dea un test.

La un moment dat când profesoara împărţea foile pentru test, elevul ar fi scos din ghiozdan un cuțit de bucătărie și s-ar fi îndreptat către gâtul profesoarei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Femeia a avut prezență de spirit și s-a ferit, iar acest gest i-a salvat viața. La scurt timp, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului şi a transportat-o pe profesoară la spital, acolo unde a primit îngrijirile medicale necesare. 

Adolescentul a fost audiat de poliție, acolo unde, potrivit surselor Antena 3 CNN, ar fi declarat că este depresiv şi ar fi vrut să omoare pe cineva ca să fie pedepsit.

În momentul în care a realizat ce a făcut elevul nu a fugit, ci s-a așezat în bancă. 

În acest context, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Între timp, profesoara a fost externată din spital.

×
Subiecte în articol: elev profesoara injunghiata
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close