Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Familia regală, colindată la Castelul Săvârşin. Majestatea Sa Margareta a oferit cadouri famililor nevoiașe

Familia regală, colindată la Castelul Săvârşin. Majestatea Sa Margareta a oferit cadouri famililor nevoiașe

Familia regală a fost colindată la Castelul Săvârşin. Zeci de copii îmbrăcaţi în costume populare au fost primiţi în curtea proprietăţii aleasă de monarhii români pentru sărbătorirea Crăciunului.

Familia regală, colindată la Castelul Săvârşin. Majestatea Sa Margareta a oferit cadouri famililor nevoiașe
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    22 Dec 2022   •   20:11

Primii colindători ai Casei Regale au ajuns, astăzi, la castelul de la Săvârșin, acolo unde familia regală va petrece sărbătoarea Crăciunului. Câteva zeci de copii, îmbrăcați în port popular, de la mai multe ansambluri folclorice din Arad și Bihor, au cântat colinde vechi.

Cel mai apreciat a fost Dansul Caprei, care a amuzat cuplul regal și a adus tuturor zâmbetul pe buze. Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, principele Radu, dar și principesa Elena au ascultat cu emoție cântecele interpretate cu măiestrie de colindători.

În final, colindătorii au fost cinstiți cu o felie de cozonac și un pahar de ceai fierbinte.

Totodată, mai multe familii nevoiaşe din Săvârşin au fost vizitate,de însăși Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, care le-a oferit daruri de Crăciun, fiind continuată astfel, o tradiţie începută încă din anii 1940.

Darurile au constat în alimente şi produse de bază. Localnicii au fost surprinși ca la porţile lor să le apară Majestatea Sa Margareta, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: Casa Regala a Romaniei
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close