Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Familia din Medgidia, incendiată din cauza unor acuzaţii pe TikTok | Declaraţia făcută de un procuror criminalist

Familia din Medgidia, incendiată din cauza unor acuzaţii pe TikTok | Declaraţia făcută de un procuror criminalist

Apar detalii şocante în cazul incendiului de la Medgidia provocat de o mână criminală. Victimele i-ar fi acuzat pe agresori pe TikTok, că le-ar fi trimis o rudă la cerşit în străinătate, iar de aici a izbucnit conflictul.

Familia din Medgidia, incendiată din cauza unor acuzaţii pe TikTok | Declaraţia făcută de un procuror criminalist
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Aug 2022   •   19:36

În urmă cu trei nopţi acuzaţii, care au fost între timp arestaţi, au intrat în locuinţa acestora şi au stropit locul cu benzină.

Patru persoane, printre care o fetiţă de 10 ani au suferit arsuri grave.

Potrivit anchetatorilor, atacatorii au intrat în casă la ora 2 noaptea, au bătut crunt toți membrii familiei, după care i-au stropit cu benzină și le-au dat foc.

"Din datele pe care le avem până în prezent, se pare că a fost un conflict între persoanele vătămate și cei trei inculpați arestați prevenziv în cauză. Aceştia l-ar fi folosit pe tatăl a două persoane vătămate la cersit, în italia. Din cauza aceasta s-a născut o animozitate între cele două familii. Persoanele vătămate locuiesc undeva într-o baracă, o căsuţă improvizată, în Medgidia. Cu o zi înainte de incident veniseră din Spania de la muncă, o parte a membrilor familiei agresate. Aflând despre această informaţie, cei trei inculpaţi, tatăl și fiii săi s-au deplasat cu autoturismele personale la locuinţa improvizată a victimelor, înarmaţi cu diferite obiecte contondente, din spusele persoanelor vătămate, furci şi răngi metalice. Le-ar fi trimis şi nişte mesaje injurioase sau de ameninţare cu bătaia, pe Tik Tok.  I-au lovit cu obiecte contondente. Le-au stropit cu un lichid inflamabil, probabil benzină şi le-au incendiat", a declarat Zafer Sadîc, procuror criminalist, în exclusivitate la Antena 3.

În afară de fetiță, o femeie de 43 de ani are arsuri de gradul II și III, iar doi bărbați de 41 și respectiv 42 de ani au leziuni traumatice și arsuri.

În cazul bărbatului de 42 de ani, rănile suferite i-au pus în pericol viața, a constatat medicul legist.

În urma investigațiilor, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 57 de ani. Aceștia au arestați.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat.

×
Subiecte în articol: Medgidia incendiu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close