Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Imagini cu primul hotel plutitor care a ajuns în Qatar. Mii de cabine de croazieră vor fi disponibile pe durata Campionatului Mondial de Fotbal

Imagini cu primul hotel plutitor care a ajuns în Qatar. Mii de cabine de croazieră vor fi disponibile pe durata Campionatului Mondial de Fotbal

Unul dintre cele mai spectaculoase aspecte ale Cupei Mondiale de anul acesta îl reprezintă hotelurile plutitoare. Mii de oameni vor fi cazaţi în camerele acestora. Iata cum arată navele-gigant care ajung în portul din Qatar.

de Mia Lungu    |    11 Noi 2022   •   19:01

Primul dintre cele trei hoteluri plutitoare care vor găzdui fanii în timpul Cupei Mondiale a sosit în Qatar. Nava MSC World Europa, construită special pentru acest scop, a acostat în portul Old Doha înaintea inaugurării sale oficiale, care va avea loc duminică.

Nava de croazieră World Europa, cu 22 de punți, poate găzdui 6.700 de oaspeți. Are o lățime de 47 de metri, 2.626 de cabine și 40.000 de metri pătrați de spațiu public.

La bordul World Europa avem 33 de restaurante și saloane, experiențe diferite, toate imersive. Avem spectacole în trei locații diferite. Avem atracții precum cel mai lung tobogan uscat de pe mare, mașinuţe, discotecă pe role, academie de drone.

Avem un club, care este cel mai mare de până acum și, în general, întotdeauna se întâmplă ceva. Așadar, este vorba de 24 de ore de divertisment de care se pot bucura oaspeții noștri.

World Europa este primul dintre cele trei astfel de hoteluri-ambarcațiune care ancorează în Qatar, al doilea fiind programat să sosească lunea viitoare.

Locația e bună, vechiul port din Doha care găzduiește navele de croazieră, deoarece sunt foarte aproape de micul sat al vechiului port și, în plus, de Souq Waqif și de stația principală de metrou Msheireb.

Și, bineînțeles, sunt foarte aproape de stadionul 974 și, bineînțeles, de strada Corniche, care este principala stradă pentru activităţi în timpul turneului.

Aproximativ 4.000 de cabine de croazieră vor fi disponibile pe durata Cupei Mondiale din Qatar, ce va avea loc în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie 2022.

×
Subiecte în articol: hotel plutitor Qatar croaziera
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close