Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Irina Loghin, dată afară de pe scenă la un concert din Iași: "Lumea plătise să mă vadă pe mine. Toată sala a huiduit-o"

Irina Loghin, dată afară de pe scenă la un concert din Iași: "Lumea plătise să mă vadă pe mine. Toată sala a huiduit-o"

Irina Loghin a avut parte de unul dintre cele mai stânjenitoare evenimente din carieră. A părăsit scena în lacrimi după ce a fost invitată de prezentatoarea evenimentului să părăsească scena în timp ce era aplaudată la scenă deschisă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   19:00

Irina Loghin, ”doamna folclorului românesc”, a avut parte de unul dintre cele mai neplăcute evenimente din carieră.

Artista fost chemată la Iași unde a susținut un recital omagial în cadrul evenimentului "Ion Macovei – 50 de ani de cântec”.

Însă în timp ce artista era aplaudată la scenă deschisă a fost dată jos de pe scenă chiar de cea care prezenta evenimentul, Doina Baciu.

"Știu că vă doriți să mai stea doamna Irina Loghin, dar la ora 22:00 suntem dați afară din sală și mai sunt foarte, foarte mulți artiști", a spus prezentatoarea evenimentului.

Citește și: Ed Sheeran vine pentru a doua oară în România. Când va avea loc concertul de la Arenele Romane

Irina Loghin se afla pe scenă, în timpul spectacolului, când prezentatoarea a intrat și a explicat că prestația ei nu poate dura mai mult. Chiar dacă a părut că pleacă și îi mai permite să cânte o melodie, a revenit.

În acel moment, Irina Loghin a părăsit scena

"A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă.

Toată sala a huiduit-o! A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Dar, acolo nu era festival pentru tineri! Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca", a explicat artista pentru Cancan.

Cei care au fost prezenți la eveniment au scris pe Facebook că artista a plecat în lacrimi. Şi şi-au revărsat supărarea pe rețelele sociale.

Prezentatoarea spectacolului susține însă că Irina Loghin nu avea în contract un recital lung. În plus, spune ea, atitudinea artistei nu a fost demnă de renumele ei.

"A fost spectacol dăruit Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea… A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin", a declarat Doina Baciu.

După ce scandalul a luat amploare, Irina Loghin și-a domolit discursul. Ba chiar a ținut să o laude pe prezentatoarea care a dat-o jos de pe scenă.

"Sofia Vicoveanca și cu mine am fost capete de afiș la acest eveniment.

Ca întotdeauna, publicul ieșean, care a plătit bilet pentru a participa la acest spectacol, a fost foarte receptiv, aplaudând frenetic după fiecare melodie. Nu mi-am imaginat că dorința mea de a răspunde doleanței publicului ar putea crea o asemenea situație.

Înțeleg însă că organizarea nu a fost perfectă, iar doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul, fiind presată de durata de rezervare a sălii. Eu una nu am nicio supărare pe dumneaei. Dimpotrivă, îi mulțumesc pentru efortul depus în organizarea serii", a scris Irina Loghin pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Irina Loghin umilita Iași concert
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close