Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Doi muncitori, îngropați de vii în timp lucrau la fundația unei case din Oradea | 16 pompieri militari au încercat să îi salveze

Doi muncitori, îngropați de vii în timp lucrau la fundația unei case din Oradea | 16 pompieri militari au încercat să îi salveze

Doi muncitori care lucrau la fundaţia unei case din Oradea au fost îngropaţi de vii după ce un mal de pământ s-a surpat şi s-a prăbuşit peste ei. Unul dintre bărbați a supraviețuit, însă salvatorii nu au putut face nimic pentru celălalt.

Doi muncitori, îngropați de vii în timp lucrau la fundația unei case din Oradea | 16 pompieri militari au încercat să îi salveze
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    26 Aug 2022   •   20:43

Un mal de pământ s-a surpat şi s-a prăbuşit peste doi muncitori care lucrau la fundaţia unei case în Oradea.

Din păcate, unul dintre muncitori a murit. Aceștia săpau un șanț lângă zid, pentru a interveni la fundație, însă nu au asigurat marginile, iar malul de pământ s-a surpat.

La fața locului au fost trimiși 16 pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea. În zonă au ajuns, în scurt timp, şi reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor.

Pompierii au reuşit să-l scoată la suprafaţă pe unul din muncitori, care a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Cel de-al doilea bărbat, acoperit aproape în întregime de pământ și de bucăți de beton, nu a mai putut fi salvat. Proprietarii casei au fost chemați la audieri.

×
Subiecte în articol: Oradea
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close