Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ninge ca în povești în România | Zonele unde iarna şi-a intrat în drepturi

Ninge ca în povești în România | Zonele unde iarna şi-a intrat în drepturi

Ninge ca în povești în București. Administrația Națională de Meteorologie anunță că ninsoarea va continua şi în următoarele ore şi se așteaptă ca stratul de zăpadă să depășească 10 centimetri.

de Claudia Popovici    |    07 Dec 2023   •   19:00

Ninge fără oprire în Bucureşti de mai bine de cinci ore. De această dată însă, autoritățile parcă nu au mai fost luate prin surprindere de iarnă. În mai multe sectoare bucureștene, șoselele au fost curățate de utilajele de deszăpezire. În zonele prin care acestea nu trec, se așteaptă ca stratul de zăpadă să depășească 10cm.

Potrivit meteorologilor, ninsoarea va continua şi în orele următoare cel puțin până la miezul nopții în Capitală. Așteptăm să vedem dacă zăpada va continua să cadă și în zilele următoare și dacă condițiile de circulație vor rămâne aceleași.

În Câmpulung Moldovenesc s-a ștârnut un strat de aproape 5 cm de zăpadă, iar ninsoarea nu pare să se oprească curând. În ciuda peisajului autentic de iarnă, traficul a fost dat peste cap.

Riscul de accidente a crescut în șapte județe din cauza ninsorilor. Pe lista info trafic se află Argeș, Covasna, Harghita, Prahova, Vrancea, Brașov și Buzău. La munte, stratul de zăpadă ar putea depăși 20cm.

×
Subiecte în articol: ninsoare abundenta
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close