Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Pelerinaj cu mii de oameni la racla Sfântului Nectarie. Românii au venit în număr mare să se roage pentru sănătate

Pelerinaj cu mii de oameni la racla Sfântului Nectarie. Românii au venit în număr mare să se roage pentru sănătate

Mii de pelerini au venit la Mânăstirea Radu Vodă din Bucureşti, pentru a se ruga la racla cu moaştele Sfântului Nectarie, despre care se spune că îi ajută mai ales pe cei aflați în suferinţă.

Pelerinaj cu mii de oameni la racla Sfântului Nectarie. Românii au venit în număr mare să se roage pentru sănătate
Sursa foto: Facebook/Mânăstirea Radu Vodă
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2023   •   19:32

Sfântul Nectarie este considerat ocrotitorul bolnavilor de cancer, iar mărturiile celor care susțin că rugăciunile i-au ajutat în procesul de vindecare nu sunt deloc puține.

"Sfântul Nectarie a făcut o minune cu mine, iar acum mă rog pentru fratele meu și pentru cei aflați în suferință", mărturisește un credincios.

Pentru minunile pe care le-a făcut în timpul vieţii sale şi pe care încă le mai săvârşeşte, Sfântul Nectarie a fost numit Taumaturgul, adică Vindecătorul. 

"Numarul credincioșilor este o mărturie a acestei realități, pentru că sfinții sunt prietenii noștri și noi trebuie să căutăm această prietenie, deoarece este o prietenie sinceră, iar sfinții ne apropie pe toti de Dumnezeu", spune părintele Nectarie, stareţ la Mânăstirea Radu Vodă.

Citește și: Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Nectarie, vindecătorul de cancer. Ce trebuie să faci astăzi, 9 noiembrie, pentru a fi ferit de boli

Viața și moartea Sfântului Nectarie sunt un exemplu de credință și sfințenie pentru toți creștinii, iar rugăciunile sale sunt o sursă de alinare în momentele dificile ale vieții.

Moaştele Sfântului Nectarie se află în mai multe biserici şi mănăstiri din ţară, chiar şi în Sfântul Altar de la Mănăstirea Putna.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close