Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Preoţii de la Mitropolia Olteniei, acuzaţi că fură curent. Poliţia a deschis dosar penal

Preoţii de la Mitropolia Olteniei, acuzaţi că fură curent. Poliţia a deschis dosar penal

Preoţii de la Mitropolia Olteniei sunt acuzaţi că fură energie electrică. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru branşamente ilegale.

Preoţii de la Mitropolia Olteniei, acuzaţi că fură curent. Poliţia a deschis dosar penal
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Timșa    |    13 Iun 2022   •   21:30

Mitropolia Olteniei este cercetată de Poliția Craiova pentru furt de curent.

Poliţiştii din Craiova au deschis un dosar penal pentru furt de energie electrică, după ce au fost sesizaţi de reprezentanţii companiei de distribuţie, pentru branşamente ilegale la Mitropolia Oteniei.

Dosarul penal a fost întocmit pe numele instituţiei.

Se pare că ar fi vorba chiar despre două branşamente ilegale, cel mai probabil mai vechi. Deocamndată nu se ştie cine, când şi de ce le-a făcut.

Surse apropiate anchetei spun însă că nu este vorba despre alimentarea întregii clădiri cu energie electrică furată, Mitropolia Olteniei având contact cu furnizorul de energie electrică.

Cercetările continuă pentru a se stabili cine este vinovat pentru acest branşament ilegal. De asemenea, se continuă verificările şi în cazul celorlalte clădiri ale Mitropoliei, pentru a se stabili dacă mai există nereguli.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close