Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Prețul la benzină și motorină a explodat! Peste 11 lei pe litru, în Bihor | Șoferii stau la cozi uriașe

Prețul la benzină și motorină a explodat! Peste 11 lei pe litru, în Bihor | Șoferii stau la cozi uriașe

Previziunile specialiștilor din ultima vreme s-au adeverit. Preţul la benzină şi motorină a atins astăzi valori record în judeţul Bihor: 11,10 lei/litru, însă vorbim despre o companie privată locală, nu despre un distribuitor la nivel naţional.

de Claudia Popovici    |    09 Mar 2022   •   17:59

Şoferii au format cozi uriaşe în benzinăriile din Arad, Bihor, Timişoara, Constanţa, precum şi în multe alte oraşe, după ce, spun ei, au aflat un zvon cum că preţul la benzină şi motorină se va majora semnificativ.

După ce pe internet, astăzi, au apărut mai multe imagini cu preţurile practicate de o benzinărie din Beiuş, deţinută de o companie locală, parteneră cu lanţul Mol, oamenii s-au grăbit să alimenteze, de teamă că preţurile vor creşte în toată ţara.

Potrivit presei locale din Bihor, în cursul zilei de azi șoferii au semnalat scumpiri la mai multe benzinării din judeţul Bihor, acolo unde prețul la benzină și motorină a ajuns şi la 9 lei/litru.

Totuși, recordul este deținut de benzinăria Mol din Beiuș, unde prețul pentru un litru de combustibil a ajuns la 11,10 lei în doar câteva minute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai exact, miercuri, înainte de ora 14:00, cea mai scumpă benzină standard se vindea cu 7,67 lei/litru, la Gazprom. Cel mai mic preț era la Rompetrol, unde un litru de benzină costa cu aproape 50 de bani mai puți, 7,26 lei.

Între timp, în Oradea, prețurile pentru benzină și motorină standard continuă să fie sub 8 lei/litrul.

Coadă de mașini la PETROM Câmpeni ..

Publicată de Dumitru Neag pe Miercuri, 9 martie 2022

Luați prin surprindere, șoferii au stat la cozi care se întind chiar și pe mai mult de 100 de metri pentru a mai putea prinde un preţ bun la benzină şi motorină. 

Asa arata coada pt motorina la Petrom

Publicată de Dana Emilia Cătălin pe Miercuri, 9 martie 2022

Cozi mari au fost semnalate la majoritatea benzinăriilor din Oradea, traficul în zona acestora fiind serios îngreunat.

Wooow ? ce coadă la benzinărie ?

Publicată de Evenimente Oradea pe Miercuri, 9 martie 2022

×
Subiecte în articol: benzina motorina Bihor benzinarii pret
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close