Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Propunerile PSD pentru Ministerele Muncii şi Familiei. Una din ele a fost şi în Guvernele Dăncilă și Ponta

Propunerile PSD pentru Ministerele Muncii şi Familiei. Una din ele a fost şi în Guvernele Dăncilă și Ponta

Consiliul Politic Naţional al PSD s-a întrunit, luni, într-o şedinţă online în care a validat noile propuneri pentru Ministerele Muncii și Familiei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2023   •   21:16

Partidul Social Democrat a trimis azi propunerile pentru noi miniștrii de la Muncă și Familie, după demisiile lui Marius Budăi și Gabrielei Firea.

În Consiliul Politic Național al PSD, pentru a prelua Ministerul Muncii, a fost votată Simona Bucura Oprescu. Aceasta este președintele comisiei de administrație publică din Parlament şi este deputat PSD, la al treilea mandat.

La studii superioare absolvite Simona Bucura Oprescu are Academia de Poliție Alexandru Ion Cuza, dar și Academia Națională de Informații.  A intrat în politică la 24 de ani, atunci când a fost aleasă în Consiliul Județean din Argeș. A fost numită prefect al județului între 2014 și 2016.

În declarația de avere a scris că deține două puști de vânătoare cu lunetă. Nu a explicat până acum dacă este pasionată de vânătoare asemeni președintelui partidului, Marcel Ciolacu.

Pentru ministerul Familiei propunerea PSD este Natalia Intotero, actualul președinte al comisiei de învățământ din Parlament. Natalia Intotero este deputat PSD de asemenea, tot la al treilea mandat. A fost ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Dăncilă, dar și secretar de stat în Ministerul de Externe în Guvernul Ponta. Propunerile pentru ministrul Muncii şi al Familiei au fost trimise la Cotroceni.

×
Subiecte în articol: PSD Ministerul Muncii Ministerul Familiei
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close