Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ploile au făcut ravagii în zonele din vestul țării. Meteorologii au anunțat când se vor opri fenomenele extreme

Ploile au făcut ravagii în zonele din vestul țării. Meteorologii au anunțat când se vor opri fenomenele extreme

Ploile au făcut ravagii în mai multe zone din Vestul Țării. De altfel acolo este în vigoare și un cod galben de furtuni, valabil în această seară până la ora 21.00.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Dec 2023   •   19:26

DN75 a fost blocat în zona localității Garda de Sus din cauza aluviunilor care au ajuns pe șosea din cauza ploilor abundente din ultima perioadă. Probleme majore au apărut și în Poiana Vadului acolo unde un deal a plecat din loc din cauza ploilor. O parte a pământului a ajuns și pe drumul județean care traversează localitatea.

În localitatea Vadul Munților, oamenii se tem pentru siguranța locuințelor după ce apele Arieșului Mare au crescu foarte mult și pun satul în pericol.
Meteorologii au emis pentru ziua de astăzi mai multe coduri portocalii și galbene de precipitații. Potrivit acestora, în wekeendul care urmează lucrurile se vor mai liniști.

Citește și: Cod roșu de inundații în mai multe județe din țară. Lista zonelor vizate

De duminică ne așteptăm ca vremea să intre în proces de răcire, ce va fi semnificativă pentru zona intracarpatică a țării unde temperaturile nu vor mai depăși 5-6 grade Celsius.

Vor fi 0 grade Celsius în zona deluroasă din vest. În sud-est și ziua de duminică va aduce temperaturi destul de ridicate.

Săptămâna viitoare este de așteptat ca ploile să ajungă în regiunile sud-estice, iar în restul țării, vremea să fie în general apropiată de normalul acestei perioade

×
Subiecte în articol: meteo cod ploi
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close