Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Român, dat în urmărire naţională după ce a furat şine de tramvai de pe o stradă din Italia

Român, dat în urmărire naţională după ce a furat şine de tramvai de pe o stradă din Italia

Ghinion teribil pentru un român de 40 de ani care a reușit să fure o cantitate impresionantă de şine de tramvai de pe o stradă din Italia, dar a fost prins de poliţişti când a trecut cu maşina pe roşu.

de Claudia Popovici    |    13 Iul 2023   •   19:32

Un român, în vârstă de 40 de ani, a reușit incredibila performanță de a fura un întreg portbagaj de șine de tramvai de pe o stradă din Italia. Și pentru că se grăbea foarte tare cu prada spre casă, individul nu a fost atent şi a trecut pe roșu.

Când a fost oprit de carabinieri, românul s-a arătat puţin tensionat ceea ce i-a făcut pe agenţi să dispună verificări. Așa că au percheziționat mașina. Nu mică le-a fost mirarea când au găsit în portbagajul mașinii nu mai puțin de un chintal (n.r. 100 de kg) de material feros de șine de tramvai.

Astfel românul s-a ales cu acuzații pentru infracțiunea săvârșită. Însă până la pronunțarea sentinței, românul a reușit să fugă cu tot cu pradă, cu materialul feros, și a fost dat în urmărire generală în Italia.

Ulterior, la un control de rutină, polițiștii italieni l-au găsit într-un autobuz, în orașul Aurizina din Italia. În acest moment, bărbatul de cetățenie română, în vârstă de 40 de ani, se află la penitenciar pentru a-și ispăși pedeapsa de șase luni de închisoare.

×
Subiecte în articol: roman arestat Italia șină de tramvai
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close