Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Român răpit şi torturat de ruşi, într-un oraş din Portugalia, eliberat după o operaţiune antitero

Român răpit şi torturat de ruşi, într-un oraş din Portugalia, eliberat după o operaţiune antitero

Atac mafiot asupra unui român în Portugalia. Un bărbat de naţionalitate română a fost răpit şi sechestrat în Portugalia de trei ruşi. Românul a fost eliberat după 3 zile de bătăi şi tortură, de către forţele de intervenţie. Atacatorii au fost arestaţi astăzi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2024   •   18:29

Un bărbat de naționalitate română a fost răpit și agresat la Meco, în Consiliul Sesimbra.

S-a întâmplat pe 29 decembrie anul trecut. Bărbatul a fost răpit din propria sa maşină şi ţinut captiv 3 zile.

"Victima a fost supusă agresiunii și abuzurilor, până la intervenția acestui Poliţiei Judiciare", au anunţat reprezentanţii Poliţiei Judiciare din Portugalia într-un comunicat oficial.

Pe 1 ianuarie, la ora 13, zeci de forţe de ordine, de la Unitatea Naţională Antiterorism, poliţie şi Garda Naţională Republicană l-au eliberat pe românul în vârstă de 42 de ani.

În ciuda loviturilor primite în cele trei zile de captivitate, românul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Agresorii, doi bărbaţi şi o femeie au fost arestaţi pentru răpire şi sechestrare de persoane.

Cei trei sunt cetăţeni ruşi şi au vârste cuprinse între 28 şi 55 de ani. Autorităţile nu au dezvăluit până acum nici motivul răpirii, nici identităţile celor implicaţi.

×
Subiecte în articol: Portugalia
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close