Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN S-a prăbușit o parte din acoperișul aeroportului din Istanbul

S-a prăbușit o parte din acoperișul aeroportului din Istanbul

O parte din terminalul de marfă al aeroportului din Istanbul s-a prăbușit.

S-a prăbușit o parte din acoperișul aeroportului din Istanbul
Sursa foto: Captură YouTube
de Alexandra Ionescu    |    24 Ian 2022   •   19:07

Imaginile surprinse cu camerele de supraveghere arată că plafonul s-ar fi prăbușit peste o persoană, însă informațiile care au circulat până acum în spațiul public în Turica au fost dezmințite de purtătorul de cuvânt al instituției care inițial a spus că această prăbușire a avut loc pe acoperișul care deservește Turkish Cargo, din cauza maselor de zăpadă și a furtunii, și că nicio persoană nu a fost rănită. 

Ulterior, după ce imaginile au apărut în spațiul public, a ieșit la iveală o altă informație, că exista o persoană acolo la momentul respectiv, paznicul acestui depozit, care se pare că nu a fost rănit. 

Purtătorul de cuvânt de la Turkis Airlines a făcut apel la populație să nu mai vehiculeze informații false legate de incident.

Aeroportul din Istanbul este unul dintre cele mai noi și mai moderne aeroporturi construite în ultimele decenii. În jurul construcției acestui aeroport, au apărut multe controverse, iar finalizarea lui a durat foarte mult.

Mulți specialiști au spus că locul unde este plasat este predispus curenților de aer periculoși, și că se pot întâmpla multe lucruri nedorite. 

Vremea este extrem de nefavorabilă în capitala Turciei,  meteorologii au anunțat că se așteaptă la 3 zile de ninsori abundente, iar în această seară au fost suspendate toate zborurile de pe aeroportul din Istanbul. 

×
Subiecte în articol: Istanbul aeroport prabusire
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close